Live Experience Sessies

Op de volgende dagen zijn er live experience sessies, zet deze vast in je agenda. Mijn ervaring is dat het het fijnst is om de sessies live bij te wonen. Mis je toch een live sessie? No worries! Alle live experiences worden opgenomen en kun je tot 1 maart terugkijken.

Noteer deze data in je agenda

Donderdag 13 januari – 20.00 tot ca. 20.30 u
korte Openingsceremonie

Zaterdag 15 januari – 9.30 tot ca. 11.30 u
Future Self Vision Board Morning

Zondag 16 januari – 9.30 tot ca. 11.30 u
Making Space Breathe Journey

Woensdag 19 januari – 20.00 tot ca. 21.00 u
Full Embodiment Dance Experience

Alle live experiences worden opgenomen en kun je tot 1 maart terugkijken.

Zorg dat je voor de live sessies via Zoom op tijd bent, zodat je niks mist.  Wat fijn is dat je iets eerder inlogt. Zo kun je je toegang en je geluid testen en helemaal relaxed de sessie beginnen. Een kwartier voor elke sessie gaan de deuren open en is er een fijne wachtruimte.

Via deze link neem je deel aan alle livesessies
Het wachtwoord voor alle sessies is REAWAKE

Alle live experiences worden opgenomen en kun je tot 1 maart terugkijken.

Download de Reawake Guide

Download hier de Reawake Guide. In deze guide vind je informatie en alle schrijfopdrachten die horen bij de cursus. Hij is echt prachtig geworden, al zeg ik het zelf.

In het eerste deel van de guide vind je alle informatie die je nodig hebt je goed voor te bereiden. In het tweede deel van de guide vind je fijne journal opdrachten die je helpen het meeste uit deze cursus te halen en een nieuwe versie van jezelf te worden! Enjoy! 

WINACTIE

Maak kans op een Sisther cadeaukaart van 250 euro!

Onder alle deelnemers verloot ik 3x een Sisther Cadeaucard ter waarde van €250,- euro. Wat moet je doen om kans te maken? Deel in je stories waarom je @wietskebakker volgt en waarom je meedoet aan deze Reawake Course. Vergeet niet @wietskebakker en @sisther.nl te taggen.

Breathe Journey

Doe je voor het eerst een Breathe Journey bij mij en vind je dit spannend? Je bent niet de enige, maar ik zorg voor de meest veilige space die je maar kan bedenken zodat het een bijzondere en veilige ervaring is. In de Reawake guide vind je praktische informatie om goed voorbereid te zijn. Bekijk ook van te voren onderstaande uitgebreide video met alle uitleg.

 

Dag 1 – Start with intention

Bekijk hier de livesessie terug van de openingsceremony en beantwoord de vragen in de guide die horen bij dag 1

 

Naar aanleiding van alle vragen in de livesessie naar de video, klik op deze link

Dag 2 – In verbinding

Ga lekker naar buiten voor een wandeling en de natuur in. En luister de walking audio Leer de magie weer toelaten en zoek vervolgens een fijn plekje om te zitten voor de Magic is in you meditation.

In totaal luister je ca. 20 minuten. Daarna beantwoord je de bijbehorende vragen in de Reawake Guide.

Laat je me weten hoe je het hebt ervaren of stuur je een leuke video voor de aftermovie? Vind ik leuk!

Dag 3 – My Future Self

Bekijk hier de livesessie terug van de Future Self Morning, bekijk ook zeker de laatste 15 minuten voor een heerlijk einde.

Vragen die je helpen als je wilt reflecteren
– waar ben je het meest trots op
– wat is je belangrijkste inzicht
– wat zou je graag anders doen
– welke les neem je mee

Laat je me weten hoe je het hebt ervaren of stuur je een leuke video voor de aftermovie? Vind ik leuk!

Op dag 4 is de Making Space Breathe Journey, zorg dat je pagina 16 en 17 goed hebt doorgelezen. Adem je voor het eerst bij mij? Bekijk ook de video van 30 minuten als voorbereiding op de sessie. Je vindt deze als je iets naar boven scrollt.

Dag 4 – Making Space Breath Journey

Op dag 4 is het tijd voor de bijzondere Breath Journey om samen ruimte te creëren! Het klinkt heel cliché maar al jouw antwoorden liggen in die weg naar binnen. Alles wat er leeft in jouw onderbewustzijn, bepaalt de uitkomst van jouw leven. Omdat dit letterlijk bepalend is voor hoe jij handelt.

Wat kan ik verwachten en hoe bereid ik me voor?
Doe je voor het eerst een breath journey bij mij? Ik kan me voorstellen dat dit best spannend voor je kan zijn. Als je de video hebt bekeken en in de Reawake guide pagina 16 en 17 hebt doorgelezen ben je helemaal good to go.

 

Bekijk hier de replay van de bijzondere breathe journey

Laat je me weten hoe je het hebt ervaren of stuur je een leuke video voor de aftermovie? Vind ik leuk!

Dag 5 – Integratie

Aan al jullie reacties, stories, foto’s en video’s te zien is er de afgelopen dagen behoorlijk wat losgekomen. Vandaag is daarom een dag om te integreren en te reflecteren. Beantwoord de vragen van dag 5 in de guide over wat je tot nu toe hebt geleerd over jezelf. 

Speciaal voor jou heb ik een Sisther Magic Life Playlist samengesteld.

In deze playlist vind je ceremoniële, magische en mysterieuze die helemaal passen bij Reawake. Zet deze fijne playlist aan om weer in de energie van Reawake te komen of als je met de opdrachten aan de slag gaat.

Verder zou ik mezelf niet zijn als er niet ook een paar vrolijke dansplaatjes tussen zitten. Deze vind je aan het einde van de lijst.

Laat je me weten hoe je het hebt ervaren of stuur je een leuke video voor de aftermovie? Vind ik leuk!

 

Dag 6 – Jouw vrijheidsstap

Op dag 6 gaan we aan de slag met jouw vrijheid en welke stappen jij hierin mag zetten om er nu echt voor te gaan.

Ga lekker naar buiten voor een wandeling en de natuur in. En luister de walking audio Jouw vrijheidsstap en zoek vervolgens een fijn plekje om te zitten voor meditatie Free Yourself. Sluit je ogen en laat je meenemen in een transformerende energie.

In totaal luister je ca. 20 minuten. Daarna beantwoord je de bijbehorende vragen in de Reawake Guide.

Laat je me weten hoe je het hebt ervaren of stuur je een leuke video voor de aftermovie? Vind ik leuk!

Dag 7 – Full Embodiment Dance Ceremony

Op dag 7 is de Dance Ceremony. Je gaat voelen. Écht contact maken met je lijf. Je lichaam in overgave. Wat er dan vrijkomt is een enorme energie. Deze energie is een ongekende krachtbron in jou en die wakkeren we vandaag weer aan.

Zorg voor privacy zodat je zo wild, vrij of sensueel kunt dansen zoals jij wilt. Het maakt niet uit of je goed kunt dansen of niet. Draai het volume omhoog en sluit je ogen. Probeer los te laten hoe het er uit ziet en voel hoe je lichaam wil bewegen op de muziek.

Laat je me weten hoe je het hebt ervaren of stuur je een leuke video voor de aftermovie? Vind ik leuk!

Veelgestelde vragen

Op deze pagina wordt na een sessie alles geupload. Je zit hier dus op de goede plek.

De cursus is beschikbaar tot 1 maart 2022. Wil je blijven oefenen met de fijne practices en de healing meditations? Kies dan voor het Reawake Always pakket, of voor the Reawake Full Experience.

Je stuurt een vriendschapsverzoek naar het Instagram account @reawake.sisther, wij checken je betaalbewijs en dan wordt je toegelaten.

Ben je vergeten je Instagramnaam in te vullen tijdens het afrekenen? Met een printscreen van je betaalbewijs waar je naam op te zien is kun je alsnog worden toegelaten.

De audio’s en meditaties ontvang je na de cursus als download als je voor het Reawake Always pakket hebt gekozen. Je kunt deze heerlijke meditaties na de cursus ook los aanschaffen via deze link.

Heb je het Full Experience pakket gekocht? Vanaf 11 januari worden de pakketten 2 keer per week verstuurd.

Je gebruikt de Moon Ritual Box juist extra fijn nadat je Reawake cursus hebt doorlopen. Vanaf dan check je iedere maancyclus in op je op je visionboard, je dromen en verlangens. Zodat je daadwerkelijk in beweging blijft om jouw prachtige toekomst te creëren. Wil je de New Moon Ritual Box los nabestellen? Dat kan via deze link.