WELKOM SISTER

Wauw. Ik wil tegen je zeggen dat je een enorm krachtige beslissing hebt genomen om vanaf nu ècht voor jezelf te kiezen.

Door JA te zeggen tegen dit avontuur ben je op een nieuwe tijdlijn gestapt. En dit ga je merken in alle aspecten van je leven. In de liefde. In relaties. Maar ook in je ambities, je dromen, je business. In hoe je geluk ervaart. De manier hoe je naar jezelf én de wereld om je heen kijkt. 

Er staat je een mooie journey te wachten en ik kan je vertellen, deze 100 dagen zijn pas het begin. Je start een diepe transformerende reis en ik vind het een eer om je reisleidster te zijn in deze bijzondere Sistherhood Club. Want we gaan diep. Daarvoor ben je hier.

Wat we hier gaan doen gaat verder dan ieder zelfhulp boek of cursus of waarin je je bewust wordt van bepaalde patronen of gedachtes maar het echte diepe vertrouwen nog niet voelt of ervaart. In deze 100 dagen gaan we je hele energie shiften, transformeren op diep niveau.  Zodat je daarna die echte vrijheid en verbinding ervaart waar je zo naar verlangt. 

Ik kijk er naar uit 100 dagen met je de diepte in te gaan, te ontdekken wat jij nodig hebt en hoe jij vol vertrouwen de volgende stappen zet om een leven te creëren dat helemaal bij jou past.

Binnenkort ontvang je alle informatie die je nodig hebt om samen te starten, hou je mail daarom in de gaten.

Ik kan niet wachten om je beter te leren kennen.

Veel liefs,
Wiets