days
hours
mins
secs

CHANGEMAKERS

Meer impact, meer omzet, meer vervulling

In 100 dagen doorbreken met jouw full hearted business.

Wil jij van de wereld een betere plek maken én tegelijkertijd geld verdienen met wat je hart je ingeeft? Wil jij in 100 dagen meer rust, vrijheid en eindelijk dat ‘dit is het’ gevoel ervaren met je (online) aanbod en samen lanceren en je je community groeien? Dan is Changemakers de plek voor jou.

nadya van ’t hoff

“Wietske zag mij echt, en alles wat ik te brengen heb in deze wereld.”

“Andere businesscoaches begrepen mij en mijn werk niet. Changemakers heeft m’n leven veranderd. Ik ben zelf verliefd op mijn aanbod, het is zo’n prachtige combinatie van alles wat ik in huis heb.

Het heeft me de rust gegeven waar ik naar zocht. Ik zat heel snel vol en had zelfs al meerdere klanten voor mijn volgende traject dat pas maanden later startte”

Waarschijnlijk voel je al heel lang dat je naar meer vrijheid en rust verlangt.

Weet je dat moment nog? Dat je besloot om je hart te volgen en voor jezelf te beginnen. Het begin van je (business) droom.

Je wilde vrijheid. Meer vrijheid in je tijd en je leven. Werk doen waar je een diepe JA op voelt en echt een verschil mee maakt. Met je business wil je kunnen zorgen voor jezelf en de mensen van wie je houdt.

Maar op dit moment is het je grootste stressfactor.

Waar je had gehoopt op meer tijd, voelt het alsof je altijd aan staat. Je mist een plan en een heldere focus + structuur. Je maakt je zorgen of je genoeg klanten krijgt en wel genoeg geld kunt verdienen.

What’s going on?

Je doet echt je best, maar je voelt weerstand. Soms voelt het als pushen en laatst dacht je nog:

Zal ik er gewoon mee stoppen?

Ik beloof je. Er is een andere manier. Changemakers. Creëren vanuit je kern met meer rust, joy én impact. Meer vrijheid. Meer omzet. En zo veel meer voldoening.

DIT IS NIET ZOMAAR EEN TRAJECT, CHANGEMAKERS VERANDERT JE LEVEN

Is this you?

Je doet veel verschillende dingen, maar het lukt je maar niet om een strategie te vinden die écht werkt voor jou.

De ene keer ben je super actief, deel je veel stories. maar er hoeft maar iets te gebeuren en je bent uit je flow.

Je blijft je aanbod, video of teksten perfectioneren. Video’s neem je 10 keer opnieuw op. Duurt lang, dus vaak stel je het uit.

Je bent niet gemaakt voor wat iedereen lijkt te doen. Al dat schreeuwerige, pushen, harde werken en forceren gaat 100% tegen je natuur in.

Je wilt authentiek zijn en vindt het lastig om te verkopen en toch ook dichtbij jezelf te blijven.

Je laat elke dag zo veel geld liggen, omdat je aanbod niet slim is ingericht en je strategie mist. Je weet dat het slimmer kan.

Dit jaar gaan we het anders doen

Je bent klaar met deze onzekere fase. Je wilt je community groeien. Trots zijn op je business. Sterk achter je merk staan en het gevoel hebben dat alle liefde die je erin stopt bij je terugkomt in tijd en omzet (in plaats van tijd wegneemt van je dierbaren).

Dat keerpunt begint hier
The time is now

Changemakers meest complete business traject voor bewuste vrouwen met een betekenisvolle missie.

Je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik en mijn team zijn er voor je.
De resultaten

Na 100 dagen heb jij…

de skills om je van beperkende patronen vrij te breken, hallo innerlijke vrijheid, business expansion.

een winstgevend aanbod dat helemaal past bij wie jij bent waardoor je een vrij leven kunt opbouwen

een vrouwvriendelijke manier van werken die aansluit bij jouw natuurlijke flow, zodat je het echt gaat doen én plezier uit haalt en volhoudt;

jouw verhaal, storytelling en social strategie zo puur en authentiek zodat klanten op jou afkomen en je meer financiële vrijheid ervaart

jouw socials, e-guides en brand: alles visueel zo aantrekkelijk dat klanten helemaal fan zijn van de eigenheid van jouw merk

een tribe die dagelijks groeit en niet kan wachten om in te gaan op je aanbod en echt van je koopt

Al meer dan 40 vrouwen passen dit succesvol toe

Ben jij straks één van hen?

Laat mij jouw gids zijn.

Je zult mij nooit horen zeggen dat mensen overhalen, tegen je natuur in forceren en keihard werken de enige manier is.
Ik ZORG voor een andere weg.
In een paar jaar tijd, verzamelde ik 16K volgers (waarvan meer dan 2500+ klant zijn). Ik maakte 5 cursussen. Haalde in mijn eerste jaar al 100K omzet (zonder ads). Verkoop vanaf elke plek ter wereld omdat ik veel reis. Mijn community groeit zonder elke dag online te zijn.
Mijn geheim is dat ik geloof in jou en jouw droom om impact te maken in deze wereld.

Je klanten willen jouw visie heel duidelijk voelen. Ze willen voelen dat jouw energie en aanbod precies datgene is dat ze verder helpt.

En met alles wat ik heb, ga ik je helpen om echt vanuit je kern te creëren. Te zorgen dat je aanbod klopt en in alignment is met jouw waarden en manier van leven. Op een vrouw vriendelijke manier de mooiste resultaten behalen. Ik help je bij het ontdekken van jouw unieke stem en zichtbaarheid. En ik help je met het opzetten van een strategie die jou de vrijheid geeft om te doen wat je het liefste doet.

Changemakers is een bewezen methode

FEminine LEADERSHIP vanuit je hart gecombineerd met strategie en alle power die in jou schuilt

Dit is het meest complete business traject…

… als vrouw met een bijzondere missie met 100 dagen intensieve begeleiding.
Alles wat je maar kan bedenken over het uitwerken van je bedrijf, je aanbod, je skills, je zichtbaarheid, je content creatie, je zelfvertrouwen en je lancering komt aan bod. Zowel op business als op soul vlak.
Jouw unieke why is helder. Jij neemt je eigen plek in, puur en krachtig. Je stijgt boven alle ruis uit. Je wordt onweerstaanbaar voor je community en leert hoe eenvoudig het is om echte verbinding met hen te maken. Zo groeit je community elke dag met de allerleukste potentiële klanten.
Je durft weer groots te dromen en weet vooral ook hoe je je ambitieuze plannen en verlangens waarmaakt. Bovendien heb je jezelf op diepere levels bevrijd van beperkende patronen, zoals perfectionisme en uitstelgedrag.
Je hebt een aanbod gecreëerd waar je zelf verliefd op bent en dat perfect aansluit bij jouw unieke skills. Ik leer je ook hoe je jouw unieke verhaal en aanbod vertaalt naar branding, tekst, beeld en storytelling zodat jouw klanten vol overtuiging hun JA geven.
Je houdt jouw zichtbaarheid & sales puur in een wereld vol schreeuwende ondernemers. Met dag-tot-dag voorbeelden en inspiratie voor content en reels weet je mensen te raken en te inspireren zonder pushy trucjes. Omdat we samen lanceren: beelden schieten + content schrijven en maken kun je je niet langer verstoppen achter excuses. Je hebt alle tools + een helder plan om zonder ingewikkelde stappen jouw aanbod te lanceren. Zodat je de mooiste resultaten behaald.
Wat zit erin?

Dit is wat je krijgt om in 100 dagen door te breken met jouw full hearted business

1 op 1 Deepdive creatie sessie

We duiken in al je ideeën en jouw gewenste resultaten. Tijdens een 1 op 1 deep-dive creatiesessie dagdeel wordt heel de structuur uitgetekend en heb je eindelijk de chaos in je hoofd heel helder op papier. Hierdoor kan je je niet meer verschuilen achter excuses omdat je precies weet welke stappen je hebt te zetten om je doelen te bereiken.

Wekelijkse live-sessies

In wekelijkse online groepssessies gaan we 13 weken samen aan de slag met opdrachten zodat je het echt gaat doen. Ik je een verdieping, we bespreken cases en ik beantwoord vragen.

Dankzij de live sessies blijft je commitment hoog en ga je echt samen aan de slag.

Changemakers Academy

In de omgeving vind je per week diepgaande lessen waarin ik je begeleid om elk onderdeel van je bedrijf naar een hoger level te brengen.

Per onderdeel werk je aan vragen en opdrachten die je direct kun implementeren in je bedrijf voor meer focus, structuur en helderheid.

Changemakers Club + whatsapp support

In de Whatsapp groep kom je terecht in een tribe van vrouwen die elkaar volop supporten en inspireren. De gelijkgestemdheid, van elkaar leren door cases en vragen te stellen en het samen stappen zetten is een enorme stimulans om samen te bouwen aan je droom.

Voor wie dat wil, kunnen er ook co-work dagen worden georganiseerd.

Een jaar lang toegang + bizarre extra’s inclusief live shoot day

Krijg een jaar lang toegang tot alle modules, prachtige digitale werkboeken, video’s. Daarbovenop krijg je ook nog waardevolle extra’s, zoals exclusief bij Changemakers een live Video Shoot Day zodat je alle ingrediënten hebt voor jouw lancering. The Easy Launch (inclusief planning tool), The Social Code, The Brand Journey en een onmisbare step-by-step DIY Content & Brand Shoot Guide.
Al vanaf €477 per maand
The time is now

Met Changemakers zet je in 100 dagen stappen waar anderen jaren over doen.

Als ik Changemakers niet had gevolgd dan:

Als ik Changemakers niet had gevolgd dan:
“Had ik nu weer ergens in loondienst gewerkt.”

Ik denk dat ik zonder ChangeMakers nooit echt voor mijn eigen bedrijf zou zijn gegaan. Dan had ik nu misschien  ergens weer in loondienst gewerkt in plaats van mijn hart te volgen. Ik combineer mijn passie nu met datgene wat ik zelf zo heb gemist.

Als ik Changemakers niet had gevolgd dan:
“Was ik nog steeds bezig met het geven van losse sessies”
Dan had ik nu misschien ergens weer in loondienst gewerkt in plaats van mijn hart te volgen. Ik combineer mijn passie nu met datgene wat ik zelf zo heb gemist.
Als ik Changemakers niet had gevolgd dan:
“Had ik blijven lopen klooien met het zoeken van klanten met nul structuur en strategie.”

Ik was nooit hier geweest, waar ik nu sta. Ik had niet het vertrouwen gehad wat ik nu voel. Changemakers heeft alles voor mij veranderd.

Deze editie exclusief bij Changemakers:
Together We Rise

Live video shootday twv. € 1299,-

Van lang gekoesterde visie naar samen jouw dromen groots lanceren.

Voorbereidend maken we samen we een lanceerplan + schrijven we content.

Content video shoot dag samen prachtige beelden schieten voor jouw lancering op een waanzinnige locatie. De perfecte setting, gevoel en vibe die jouw (personal) brand versterkt .

Zodat je vol vertrouwen en met de mooiste visual storytelling klaar bent voor jouw launch!

Deze live dag maakt het Changemakers traject waardevol omdat je alle ingrediënten hebt voor jouw lancering.

Je bent klaar met wachten, en verstoppen. Je weet wat er in je zit. Klaar om te gaan?

Deze reis maken
we samen.

Changemakers helpt je niet alleen naar het volgende level in ondernemerschap en vrijheid. De vriendschappen die voor het leven ontstaan. Ondernemen met gelijkgestemden in een intieme groep. Je kwam voor je missie. Maar de kopjes koffie, lunches met de andere Changemakers en het samen lachen, aanmoedigen en tips uitwisselen maakt je leven zo veel rijker. Je beseft je nu pas hoe erg je dit gemist hebt.

“Ik heb wel vaker in fijne groepen gezeten, maar dit is wel next level gelijk-gestemdheid”
“De sisterhood die ontstaat binnen de groep is een enorme stimulans om samen te bouwen aan je droom!“
“Samen ondernemen met vrouwen die inmiddels vriendinnen zijn, ik was me er niet eens bewust van dat ik dit zo heb gemist“

Changemakers

€4997 of vanaf

€477

excl. btw | in 12 termijnen
13+ online workshops/sessies samen opdrachten uitwerken
1 on 1 deep dive creation retreat (real live)
academy met video’s, tools en werkboeken (1 jaar toegang)
persoonlijke feedback op opdrachten
changemakers club community
groeps whatsapp support (+ ma – do binnen 24 uur antwoord op al je vragen)
live video shoot dag (twv. 1299)
bonussen

Changemakers +

€8997 of vanaf

€2999

excl. btw | in 3 termijnen

Alles wat je in Changemakers krijgt
100 dagen 1 on 1 voicememo whatsapp support
(ma – do binnen 24 uur antwoord)
3 x 1 op 1 maandelijkse check in + creatie call
1 on 1 brand intensive + shoot day
Toegang tot hele netwerk van Wietske

Voor wie is Changemakers

Changemakers is voor jou als je niet bent gemaakt voor de gebaande paden. Als je het anders wilt doen. Als je bereid bent te springen en voelt dat het meer dan ooit dat dit het moment is.

Niet langer wachten. Je wilt veranderingen in gang zetten en samen stappen de mooiste resultaten behalen. Voor jezelf. Voor de ander. Voor de wereld.

Bekijk de video met audio.
Over 100 dagen kun jij één van die vrouwen zijn.

Er zijn miljoenen trajecten, dit is wat Changemakers anders maakt
01.
Het hele internet staat vol met adviezen over ondernemen, zichtbaarheid en sales. Maar zelden krijg je echt wat je nodig hebt voor echte groei. Waar andere trajecten aan de oppervlakte blijven, gaat Changemakers naar de kern.
02.
Transformatie op business & soul vlak. Feminine leadership, belichaming + strategie. Op een vrouw vriendelijke manier jouw vrije leven kunnen bouwen. Meer impact. Meer omzet. Meer vervulling.
03.
In veel trajecten moet je het zelf doen, maar in Changemakers gaan we samen aan de slag en kan je je niet verschuilen achter excuses. 100 dagen intensieve begeleiding 1op 1 deep dive, en een volledige route naar jouw lang gekoesterde droom realiseren.

CHANGEMAKERS is het meest complete business traject dat je kan volgen.

Hi, ik ben Wietske

Hello there
het gezicht achter SISTHER
Het begon allemaal met wat ik 10 jaar geleden meemaakte op het gebied van fysieke en mentale gezondheid.
Om mezelf beter te begrijpen maar ook om de mensen om me heen te kunnen helpen ging ik op nogal een bijzondere wijze op onderzoek uit.

Ik maakte keuzes die anderen niet begrepen.

Afgestudeerd en met een papiertje op zak als Meester in Rechten, vond m’n omgeving het geen goed idee om m’n carrière als advocate overboord te gooien zonder plan.

Artsen adviseerden me medicatie te slikken in plaats van mezelf te helen. Ik koos een ander pad.

Alles wat ik maar kon vinden over helingswerk, gezondheid en zelfreflectie nam ik tot me. Deze ervaringen leidde tot zoveel inzichten, meer (innerlijke) vrijheid, maar ook letterlijk genezing van ziektes. Je begrijpt er ontstaat een liefde en passie, die leidde tot een verlangen om deze ervaringen met mensen te delen.

Van niets naar iets.

Ik begon met 0 volgers, 0 ervaring met video en een flinke dosis onzekerheid

Ik droomde over een succesvol bedrijf waarmee ik mensen kon helpen en inspireren. Ik keek met grote ogen naar alle online guru’s en voelde alle ideeën en inspiratie bruisen.

Ik wist niet waar ik moest beginnen en ik hield mezelf klein door angst. Gelukkig kun je die met de juiste dosis helingswerk aanpakken. Ik kreeg schijt. Deed het anders. Echt authentiek op mijn eigen manier. Ik wilde niet zoals de rest – met pushy marketing technieken – de zoveelste coachingsbusiness starten. Of tegen mijn natuur alleen maar doorgaan, zonder naar m’n lichaam te luisteren.

In plaats van te kijken hoe anderen het deden richtte ik me op het bouwen van mijn community, mijn persoonlijke missie en zichtbaar zijn met eerlijke oprechte verhalen. Ik ben nog steeds geen influencer die elke dag post, maar ik weet wel dat ik echt sta voor mijn visie en dat mensen dat voelen.

Het resultaat: in een korte tijd meer dan 16.000 volgers waarvan een groot gedeelte nu mijn klanten zijn. Binnen een aantal maanden startte ik Sisther tot een volwaardig bedrijf met verschillende uitverkochte (online) cursussen en meditaties.

Ik liet me niet afleiden door wat anderen doen.

Via een eigen ontwikkelde methode, met m’n cursussen, meditaties, met m’n stories en zichtbaarheid zorg ik dat vrouwen mijn visie en energie voelen.

Alles wat ik creëer is doordrenkt met een gevoel, vibe en diepgang. Ik weet wie ik ben en daar durf ik 100% voor te staan. Ik luister naar wat ík en mijn bedrijf nodig heeft om te groeien.

Die combinatie is goud waard en heeft mij al meer dan 2500+ cursussen doen verkopen en in het eerste jaar 100K omzet doen halen(terwijl ik ook een camper bouwde en veel reis ).

Daar bovenop ontvang ik dagelijks bedankjes in m’n dm voor m’n werk. Dit alles gun ik jou ook.

In 100 dagen gaan we je hele energie shiften. Ik leer je om volledig in je eigen grootsheid te stappen en kijken wat er kan en mogelijk is voor jou. Middels je eigen unieke (personal) brand, jouw transformerende methode en aanbod en waanzinnige (visual) storytelling staan klanten in de rij om met je te werken.

Er is een makkelijkere, slimmere en fijnere manier. Ik ben er voor jou om samen jouw lang gekoesterde droom te realiseren. We zetten precies de stappen die jij nodig hebt om stappen te zetten waar anderen jaren over doen. We gaan all in. Daarvoor ben je hier. Are you ready for a big leap?

Via een eigen ontwikkelde methode, met m’n cursussen, meditaties, met m’n stories en zichtbaarheid zorg ik dat vrouwen mijn visie en energie voelen.

Alles wat ik creëer is doordrenkt met een gevoel, vibe en diepgang. Ik weet wie ik ben en daar durf ik 100% voor te staan. Ik luister naar wat ík en mijn bedrijf nodig heeft om te groeien.

Die combinatie is goud waard en heeft mij al meer dan 2500+ cursussen doen verkopen en in het eerste jaar 100K omzet doen halen(terwijl ik ook een camper bouwde en veel reis ).

Daar bovenop ontvang ik dagelijks bedankjes in m’n dm voor m’n werk. Dit alles gun ik jou ook.

In 100 dagen gaan we je hele energie shiften. Ik leer je om volledig in je eigen grootsheid te stappen en kijken wat er kan en mogelijk is voor jou. Middels je eigen unieke (personal) brand, jouw transformerende methode en aanbod en waanzinnige (visual) storytelling staan klanten in de rij om met je te werken.

Er is een makkelijkere, slimmere en fijnere manier. Ik ben er voor jou om samen jouw lang gekoesterde droom te realiseren. We zetten precies de stappen die jij nodig hebt om stappen te zetten waar anderen jaren over doen. We gaan all in. Daarvoor ben je hier. Are you ready for a big leap?

"Changemakers heeft me echt geholpen buiten de gebaande paden te creëren. Een nieuw concept, zo authentiek én iets wat er nog niet is. M’n klanten reageren onwijs enthousiast. Daarnaast is de sisterhood die ontstaat binnen de groep een enorme stimulans om samen te bouwen aan je droom!“

Laura

IT’S NOW OR NEVER

De deuren van Changemakers openen voor de laatste keer dit jaar!

BONUS: de eerste 5 vrouwen ontvangen een extra 1 op 1 creatie sessie + een moon ritual box

100% niet goed geld terug garantie

Twijfel je nog? Je krijgt 100% je geld terug als je niet tevreden bent en binnen 14 dagen na de start van de cursus een mailtje stuurt. Dus de aankoop is helemaal risicovrij, zonder gedoe.

FAQ

Het gevaar bij online trajecten is dat je aan je lot wordt overgelaten. Je begint enthousiast en langzaam zakt je enthousiasme. Bij Changemakers zorgen we ervoor dat dat niet gaat gebeuren. Er is een hele complete en diepgaande begeleiding.

We starten met een sessie real life om elkaar te leren kennen en om in super fijne energie de eerste stappen te zetten. Vervolgens zijn er wekelijkse sessies online, en door de intieme groep en het samen aan de opdrachten werken, blijf je elke week ook stappen zetten.

Elke week ervaar je de verbinding met het team van Sisther en de rest van de Changemakers vrouwen en kun je leunen op de flow van de groep. Daarnaast zien we dat er ook business besties ontstaan er in real life co-work dagen ontstaan op de meest toffe locaties.

Naast dit alles, is er ook een deep dive sessie 1 op 1 in Utrecht met mijn team, om je aanbod vorm te geven en je visie uit te werken. Met een helder stappenplan aan het einde van de dag heb jij geen excuses meer. Last but not least, hebben we ook nog een video shootdag. Alle ingrediënten voor de mooiste resultaten voor jouw ambities lopen we samen door heen. Niks slaan we over. Dat maakt Changemakers zo succesvol.

Changemakers is zo ingericht dat je er enorm veel resultaat uit kunt halen. Omdat er een volledige route is van begin tot eindbestemming – ondersteund met het samen opdrachten maken en feedback – blijven deelneemsters prachtige stappen zetten.

Al jouw vragen worden beantwoordt. We lopen echt 100 dagen met jou mee om aan jouw bedrijf te werken. Als jouw inzet, motivatie en moed om te springen groot genoeg is, kan het niet anders dat je super mooie resultaten gaat halen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je eigen inzet en het is ook belangrijk om te voelen dat het jouw reis is; ieder heeft een eigen startpunt met eigen doelstellingen waar we effectief naartoe werken.

Changemakers is erop gericht dat je bijna niet anders kunt dan resultaten behalen. Het is juist de combinatie van strategie en innerlijk werk, de flow van de andere changemakers dat je aanzet om te springen en heel veel resultaat te behalen.

Changemakers is erop gericht om jouw bedrijf de fundamenten te geven die in lijn zijn met jouw kern en wie jij in essentie bent. Zodat jouw ‘werk’ een verlengstuk wordt van jouw ‘zone of genius’, er alignment komt en vanuit daar gaat stromen.

We gaan alles stap voor stap samen uitwerken op het gebied van jouw why, jouw verlangens, jouw verdienmodel, jouw aanbod, voor wie jij dat wilt gaan creëren, jouw strategie, jouw zichtbaarheid, jouw marketing en sales. Alles komt aan bod en businesswise maar ook op zielsniveau is dit het grootste cadeau wat jij jezelf kunt geven. Omdat je begeleid wordt door ons zet je enorme stappen. En als je over 100 dagen terugkijkt, voel je dat jouw dromen en verlangens eindelijk worden geleefd.

Elke editie van Changemakers zijn er een aantal vrouwen bij die (nog) een andere baan hebben. De meeste deelneemsters werken er naartoe om volledig voor hun droom te gaan. Sommige vinden hun baan ernaast te leuk en willen hun baan behouden en tegelijkertijd aan hun bedrijf werken.

De vraag is dan: wat heb jij nodig om jouw baan te combineren met jouw bedrijf? Of wat is er nodig om jouw baan op te kunnen zeggen en volledig te kunnen leven van jouw business? In alle gevallen gaan we kijken wat het beste bij jou past en wat jij nodig hebt om jouw leven in lijn te brengen met jouw verlangens. Je bent bij Changemakers op de juiste plek voor meer rust, liefde en vervulling en om geld te verdienen terwijl je groeit.

We starten altijd met de basis. Dit is omdat je je met een reden wilt aansluiten bij Changemakers. Vaak heeft het te maken met dat er al iets fundamenteels niet helemaal goed zit, waardoor het nog niet helemaal kan stromen. Hier alleen al haal je enorm veel nieuwe energie en groei potentieel uit. Daarnaast is de methode van Changemakers een combinatie van feminine leadership en strategie waardoor je op een natuurlijke manier kunt opschalen en prachtige resultaten kunt behalen. Hierin gaan we next level. We kijken naar de resultaten die jij wilt behalen, maar nemen daar in mee dat de manier waarop we dit doen ook echt past bij wie jij wilt zijn als vrouw, vriendin, misschien wel moeder en vooral als vrouwelijke leader. We richten jouw bedrijf in op een manier die helemaal past bij jouw why, zodat je ook helemaal die vervulling en liefde weer gaat voelen en ervaren. We zetten je nog meer op een podium, als je die voorheen nog niet pakte. Het belangrijkste is, sta jij open voor nieuwe inzichten die jou nog meer groei, liefde en rust gaan brengen?
Dit is heel normaal en je bent hierin niet de enige. Elke deelnemer voor Changemakers ervaart deze spanning. Juist hier begint het. Changemakers is niet zomaar een traject. Het verandert je leven. Voor jou, voor je missie, voor de mensen om je heen die gaan ervaren hoe jij zachter wordt als jij weer vanuit je diepste verlangens mag creëren en meer vervulling voelt. Dit vraagt van jou om te stappen in een versie van jezelf die het zichzelf gunt. Die bereid is om te investeren in plaats van aan te modderen. Die zich diepgaand wil laten begeleiden om de mooiste resultaten te behalen. De investering van het Changemakers traject kun je meervoudig terug verdienen. Wij geven je alle tools die je daar voor nodig hebt en denken mee in jouw verdienmodel. En ondersteunen je in marketing en sales. Het is belangrijk dat jij hier naar kijkt als een investering waarbij jouw investering naar je terugkomt. Want hoe snel heb je die 5000 euro er weer uit? *bijv. 3 klanten in je nieuwe aanbod *bijv. 1 maand sneller die maand omzet van 5000 euro of meer *1 persoon die aangaat op jouw aantrekkelijke content die je van de shootdag en daardoor een klant wordt die telkens weer terug komt *Een paar vrouwen uit changemakers die je vaste buddies worden, en je ook na changemakers steeds weer scherp houden, onbetaalbaar Mocht je toch na de eerste twee weken voelen dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt, dan krijg je je geld terug.

Veel van mijn klanten hebben al eens een serieuze investering gedaan met te weinig resultaat omdat dit niet goed bij ze aansloot. Het is super jammer als je een investering hebt gedaan zonder resultaat. Daarom ga ik graag met je in gesprek om te horen wat je hiervoor hebt gedaan. Zo kan ik je eerlijk vertellen hoe ik werk en kan je voelen of dat anders is dan je eerder hebt gedaan. Ik wil dat jij een beslissing maakt die klopt voor jou.

Stuur me vooral een Whatsapp berichtje via deze link.

In Changemakers krijgen wij vaak terug: ‘andere businesscoaches begrijpen mij en mijn werk niet, jullie zien en begrijpen mij echt’. Wij werken bij Sisther echt anders dan de vele business trajecten, strategie maar ook je vrouw-zijn is belangrijk. 50% strategie en 50% energie. Dat is hoe jij de grootste shifts en doorbraken gaat behalen.

Het is heel logisch dat je omgeving je wil beschermen voor risico’s. Dit doen zij uit liefde voor jou. “Zou je dat wel doen? Wat als het het niet waard is? Wat als het niet lukt”

Als ik zelf naar alle goedbedoelde adviezen om mij heen had geluisterd weet ik zeker dat Sisther nu niet bestond. Er was bijna niemand die mijn verlangens en mijn visie die ik voor mij zag met Sisther echt kon begrijpen. En ook niet de keuzes en/of investeringen, risico’s die ik heb genomen. Dat hoeft ook niet. Dat is jouw taak als ondernemer met een visie. Jouw verlangen zit er niet voor niets.

In plaats je te focussen op wat je omgeving vindt is dit de belangrijkste vraag: Ben jij bereid om jouw commitment te geven aan het volledig waarmaken van jouw visie?

Die vraag heb jij aan jezelf te stellen. Niet aan je omgeving.

Het is juist de bedoeling dat je vragen stelt. Met alle Changemakers hebben we een Whatsappgroep waar je je vragen in kan stellen, zodat we van elkaars vragen en casussen kunnen leren en enorme stappen kunnen zetten. Ik en mijn team zitten ook in deze groep om met liefde je vragen te beantwoorden als je vastloopt. Daarnaast zijn wij niet je enige cheerleaders, want de andere Changemakers zullen je het gevoel geven dat je samen in deze mooie reis zit en je uitdagingen supporten en je successen vieren.

Daarnaast zijn er nog de livesessies waarin we live samen aan opdrachten en vragen die dan opkomen direct worden beantwoord.

Ga je voor de changemakers+ traject dan beantwoord ik elke vraag die je hebt binnen 24 uur.

Er zijn maximaal 11 deelneemsters, en alles is zo ingericht dat de begeleiding super persoonlijk is. Daarnaast hebben we de Whatsapp groep met elkaar en bijna elke week een live sessie waardoor er ruim voldoende ruimte is voor vragen en begeleiding.

Tijdens het traject is het wel aan jou om moedig te zijn en te springen. Er is ontzettend veel tijd en ruimte voor begeleiding, en tegelijkertijd leren wij je om op jezelf te vertrouwen. Wij staan naast je als je springt, soms geven we zelfs een klein duwtje. Het vliegen leer je zelf.

En geloof ons, dat vind je het leukste wat er is en maakt je het meest trots.

“Ik heb het al zo druk.” Het feit dat je dit denkt, zegt al iets over dat je naar meer rust verlangt en mag werken aan je chronisch tijd tekort. Als je echt jouw droombedrijf wilt laten floreren of groeien, is het belangrijk dat je niet alleen reactief werkt of aan het rennen en vliegen bent, maar dat je áán je bedrijf werkt.

In Changemakers is dat precies wat we gaan doen, en je doet het samen. Wij weten dat veel mensen weinig ruimte ervaren. Dat is precies de reden dat we in de live sessies 1 – 2 uur samen aan de slag gaan en ik raad je altijd aan om de middag daarna tijd vrij te houden om verder te werken aan de opdrachten.

Hou daarom in elk geval 4 uur of 1 middag per week vrij voor Changemakers om prachtige resultaten te behalen. Daarnaast zijn alle video’s, audio’s en live sessies te beluisteren tijdens autorijden, koken, wandelen en zul je merken dat je alleen maar meer wilt.

Omdat het je telkens zoveel brengt, wil je in plaats van scrollen op instagram of andere dingen die je weinig brengen, juist gaan creëren.

De 10 live sessies zijn afhankelijk van de groep of de woensdag of op de donderdagmiddag. (bijna) elke week om 13.00 uur. Het fijnst is om zo veel mogelijk hierbij aanwezig te zijn. Alle sessies worden opgenomen en je behoudt een jaar lang toegang tot de academy. Alle content in de leeromgeving kan gedownload worden, waardoor je na het downloaden voor altijd toegang hebt alles.

Het liefst wil je bij zo veel mogelijk live sessies aanwezig zijn om mee te gaan in de shifts en de flow van Changemakers. Maar het is geen enkel probleem als je er een keertje eentje mist. De sessies worden opgenomen en kunnen teruggekeken worden

In het Changemakers traject wordt je 100 dagen intensief begeleid. Daarna hou je nog een jaar toegang tot de academy. Alle content in de leeromgeving kan gedownload worden, waardoor je na het downloaden voor altijd toegang hebt alles.

Dit traject is niet voor jou als je niet voelt dat je ready bent om commitment te geven aan het volledig waarmaken van jouw visie. Als Changemaker kies je ervoor om de wereld anders te benaderen en van de gebaande paden te gaan en jouw missie in de wereld te zetten. Een belangrijke pijler van het traject gaat dan ook over je energie, je zelfvertrouwen en je moed vergroten om jouw bijzondere aanbod te lanceren, jezelf te laten zien en de movement te creëren waar jij in gelooft.

Het is jouw taak als Changemaker om door blokkades en angsten heen te breken (met ons als liefdevolle ondersteuners) en grootse dingen te doen waar anderen het niet durven. Blijf jij ook liever in je comfortzone? Dan is Changemakers niet de plek voor jou.

Alle extra’s die je deze editie krijgt

Connect & Create Strategy
Hoe je nooit meer iets creëert en lanceert zonder klanten. Je leert hoe je dmv slimme stappen en wachtlijsten jouw unieke dienst creëert en in de wereld zet (inclusief voorbeelden met hoe je dit doet). Dit levert jou een lijst aan potentiële klanten op. Deze methode is goud waard – niet salesy maar oprecht – gebruik ik sinds de start van Sisther en kun jij voor altijd inzetten bij al je toekomstplannen.
1 on 1 deep dive live
Een hele middag jouw plannen op papier omzetten naar een aanbod waar je zelf verliefd op bent. Dat is waar het stroomt. Je kunt je niet meer verschuilen achter excuses of dat je niet durft te kiezen, want na deze 1 op 1 deep dive loop je met een helder plan op 1 a4 naar buiten. Zodat je echt van denken naar doen gaat en al je ideeën omzet naar concrete actie. Jouw droom wordt hiermee zonder twijfel werkelijkheid.
The Easy Launch plan
Een lanceer strategie en planning. Met voorbeelden & inspiratie stories, posts en reels waarmee je je aanbod lanceert via social media. Je krijgt alle tools en een helder plan zodat je je niet langer achter excuses kan verstoppen, maar volledig in je waarde gaat staan. Zonder ingewikkelde stappen trek je daarmee je klanten aan voor je aanbod. Dit geeft je het vertrouwen waar je naar zocht.
The Social Code + Brand Journey
Hoe jij je klanten continu meeneemt in de beleving van jouw visie, jouw methode en jouw merk. Leer hoe je jouw (personal) brand doordrenkt met gevoel en vibe. Middels jouw eigen Brandguide + Social Code weet je precies wat jij wilt uitstralen en heb je een content plan die bij jou past. Zodat je bouwt aan een duurzaam merk met een groeiende community.
De DIY Content & Brand Shoot Guide
Een onmisbare step-by-step DIY branding en launch shoot guide. Hierin zit alles wat je nodig hebt voor low cost – high quality video & photoshoot voor je (personal) brand. Zo maak je unieke en onderscheidende content, post en reels waar je trots op bent en waar je klanten helemaal op aan gaan.

BONUS: template hoe je step-by-step waanzinnige lanceringsvideo’s en reels maakt.

Exclusief bij Changemakers

Together We Rise

Live video shootday twv. € 1299,- 

Samen een content plan maken, teksten schrijven, een moodboard maken en shooten op een prachtige locatie zodat je helemaal klaar bent voor jouw launch.

Met The Brand Journey - BONUS in
Changemakers, inclusief de beste tips revealed voor de mooiste designs voor socials, e-books, guides en meer.

Wat als geld verdienen met je missie niet langer je grootste stressfactor is, maar je de vrijheid geeft die je wilt?

Joyce leerde tijdens haar deelname aan Changemakers in sneltreinvaart hoe ze een holistisch coachingstraject ontwikkelen dat helemaal bij haar past én dat haar de vrijheid geeft waar ze van droomt.
Joyce leerde tijdens haar deelname aan Changemakers in sneltreinvaart hoe ze een holistisch coachingstraject ontwikkelen dat helemaal bij haar past én dat haar de vrijheid geeft waar ze van droomt.
Ze leerde hoe ze met authentieke storytelling klanten aantrekt via social media (zonder duizenden volgers) en reisde kort daarna voor maanden de wereld rond met haar kinderen terwijl ze klanten coachte met haar uitverkochte trajecten.
In 100 dagen naar vrijheid met je (online) aanbod

Joyce is een echte Changemaker, ze denkt in kansen en mogelijkheden.

Ze biedt haar trajecten aan via social media en raakte zelfs met ca. 500 volgers en de juiste strategie telkens uitverkocht.

Ik had nooit verwacht dat ik zo “ver” kon komen. Changemakers heeft een stappenplan hoe je een programma neerzet en deze naar buiten brengt door te lanceren.

Mijn programma’s raken uitverkocht.

Wietske is voor mij een inspiratie. Haar methode werkt en she practices what she preached. Zonder haar hulp was ik nu aan het klooien en zoeken naar klanten zonder plan en structuur. Dan was ik nooit geweest waar ik nu sta.”

Joyce in Thailand op wereldreis met haar gezin.
VERRAS jezelf in vrijheid. Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt.

Ook zonder duizenden volgers kun je een Changemaker worden en de vrijheid creëren voor jezelf en de mensen die je liefhebt.

Je kunt je missie leven EN worden betaald terwijl je leert en je community groeit.

Jouw dromen. Jouw missie. Jouw vrijheid.

Het is niet onbereikbaar.
Je dromen zijn niet te groot.
Wil jij in 100 dagen samen jouw droom aanbod creëren + na de zomer samen lanceren?