DIT IS JOUW ULTIEME KANS OM 2022 VOL VERBINDING EN MAGIE IN TE GAAN

Doe mee en leer hoe je een diep vertrouwen in jezelf kunt ervaren voor jouw volgende stappen. Je kunt namelijk prachtige ideeën hebben, doelen stellen en visualiseren wat je wilt. Maar soms zit er iets in de weg wat je tegenhoudt om écht in beweging te komen. Je voelt het niet. Je kunt er niet helemaal de vinger op leggen maar je hoofd staat altijd aan en je bent het hele jaar toch niet zo in verbinding als dat je je had voorgenomen.

Totdat je erachter komt dat je weer een jaar verder bent. In gedachten zag je je droomleven precies voor je en je had zulke mooie intenties. Je vraagt je af. Wat ging er mis?

REAWAKE is een directe, liefdevolle boost voor jou om echt in verbinding te komen met jezelf en de wereld om je heen, én jezelf daadwerkelijk in beweging te zetten om van 2022 een magisch jaar te maken.

In het afgelopen jaar hebben al méér dan 1800 mensen een diepe verbinding ervaren middels mijn unieke experiences, courses & inner journeys.

Wat betekent het om echt in verbinding te zijn? Voelen is een taal waar geen woorden voor zijn. Een hoge energie en innerlijk weten dat jouw nieuwe wereld creëert.

Sluit heel even je ogen en stel je eens voor…

Dat je in 2022  met een diep vertrouwen in jezelf de volgende stappen zet

En dat je

⋒ In verbinding bent met jezelf en de wereld om je heen
⋒ Daadwerkelijk in beweging komt om meer vrijheid te ervaren
⋒ Luistert naar je hart en je intenties voor 2022 kristalhelder hebt
⋒ Je de magie van het leven weer voelt
⋒ In die hoge energie al je dromen en intenties naar je toe trekt
⋒ Jouw unieke tools leert om van 2022 een magisch jaar te maken!?

Zodat je eindelijk die vrijheid, rust en flow ervaart waar je zo naar verlangt?

“Het was zo intens en heftig en prachtig. Na de sessie dacht ik FUCK YEAAAAAH terwijl ik normaal helemaal niet scheld. I’m so damn ready!”

Elena

DIT IS WAT WE GAAN DOEN

Experience is key

Deze instacursus is geen standaard cursus, het is een ‘zijns’programma. Ik neem je mee op diepere lagen in jezelf en ben met liefde je reisleidster. Tijd om de controle los te laten. Let’s explore the magic. Ga je met me mee!?

Embodiment tools om te voelen, ervaren en te vertrouwen

Deze cursus gaat over voelen, ervaren en vertrouwen. Er is kennis genoeg, maar het heeft geen zin om alles alleen maar met je hoofd te doen. Dat is precies de reden waarom je naar mijn idee te weinig uit online cursussen of boeken haalt.

Deze 7 dagen werken we met meditaties, movement, dance ceremonies, een breathe journey om echt de diepte in te gaan. Hoe beter we als vrouw ons lichaam bewonen hoe dichter we bij onze essentie komen. Hierdoor verbind je je hoofd weer met je hart en intuïtie en dat is precies wat jij nodig hebt voor een magisch 2022.

Meld je nu aan voor deze life changing experience

Creëer in 7 dagen jouw nieuwe toekomst. De cursus is van donderdag 13 januari tot woensdag 19 januari. De cursus vindt plaats in een besloten Instagram account met daarin alles wat je nodig hebt + externe links tot live experience sessies.

⋒  Experience live sessies
⋒  Magic breathe journey
⋒  Dance meditation & ceremony
⋒  Transformerende movement audio’s
⋒  Prachtig digitaal werkboek met journal practices
⋒  Vision Board day

Via de Instagram omgeving, audio’s en lessen ga je zelf aan de slag.

Op de volgende dagen zijn er live experience sessies, zet deze vast in je agenda.

Donderdag 13 januari – 20.00 tot ca. 20.30 u
korte Openeningsceremony
Zaterdag 15 januari – 9.30 tot ca. 11.30 u
Future Self Vision Board Morning
Zondag 16 januari – 9.30 tot ca. 11.30 u
Making Space Breath Journey
Woensdag 19 januari – 20.00 tot ca. 21.00 u
Full Embodiment Dance Experience

Mis je een live sessie? No worries! Alle live experiences worden opgenomen en kun je tot 1 maart terugkijken.

Meld je nu aan en become part of the tribe van vrouwen die zich meer in verbinding voelen dan ooit te voren.

Vrouwen die weer voelen.

Vrouwen die dansen.

Vrouwen die in verbinding zijn met hun true nature.

Vrouwen die in hun hoge energie de magie ontdekken en de mooiste dingen naar zich toe trekken.

We hebben je nodig. In volle kracht. Are you in?

REAWAKE INSTA CURSUS

Ter waarde van €249,-
Je betaalt nu slechts €59,-

REAWAKE ALWAYS

Ter waarde van €349,-
Je betaalt nu slechts €89,-

REAWAKE FULL EXPERIENCE

⋒ Je ontvangt alles zoals in Reawake Always beschreven +
⋒ Een prachtige New Moon Intention Ritual Box – waardoor je in 2022 iedere maand incheckt en in beweging blijft om jouw prachtige toekomst te creëren.
⋒ Moon Phases Calender Card
⋒ Monthly Ritual + Check-in Card
⋒ Monthly Check-in Meditation
⋒ Palo Santo Ritueel

Ter waarde van €477,-
Nu voor maar €147,- (inclusief verzendkosten)

Je bent nodig

In volle kracht. Juist nu hebben we vrouwen nodig die hun hart volgen. Die het anders doen. Die in verbinding  en in hoge energie zijn. Waarschijnlijk weet en voel je dit, anders zou je deze pagina niet lezen.

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Hi, ik ben Wiets

Founder Sisther & inspiratie voor ruim 37.000 volgers via Instagram & YouTube. Ik help bewuste vrouwen een ijzersterk vertrouwen in zichzelf te creëren én met haar gevoel en intuïtie. Waardoor ze een nieuwe imprint maakt en kiest voor het leven dat bij haar past. Zodat zij anderen weer kan helpen en inspireren.

Laten zien dat het anders kan, inclusief al je angsten en onzekerheden kiezen voor de magie van het leven en vanuit daar een nieuwe wereld creëren. Dat is mijn allergrootste missie.

Waarom? Ik voelde me altijd anders doordat ik me niet herkende en fijn voelde in de standaard van onze Westerse maatschappij. Ik koos altijd m’n eigen pad, maar die keuzes begrepen familie en vrienden vaak niet. Daardoor heb ik mezelf lang klein gehouden door de angst wat anderen er van vonden, ik was bang om zekerheden los te laten en diep van binnen had ik de angst om niet goed genoeg te zijn. Lang durfde ik er niet voluit naar te leven.

Weten wat je anders wilt is één ding. Het vertrouwen echt voelen om het daadwerkelijk te doen een tweede.

Ik moest wel op zoek naar een diep vertrouwen in mezelf, dwars door m’n perfectionisme en angsten heen om trouw aan mezelf te blijven. Het was de enige manier. Alleen miste ik daarin de verbinding met likeminded vrouwen, de begeleiding en tools die ik echt nodig had.

Daarom ontwikkelde ik de Sisther-methode. Embodiment practices, movement, breathwork en meditaties. Experiencing & feeling dat zo veel verder gaat dan ieder zelfhulpboek of cursus. Met liefde deel ik alle kennis en tools die ik zelf nodig heb gehad om zo vrij en vol vertrouwen in mezelf en het universum te zijn als ik nu ben.

Mijn leven nu

• Ik verruilde m’n carrière als advocate voor vrijheid. Ik ben gelukkig, ik bepaal helemaal zelf hoe ik mijn leven inricht. Ik voel me vrij, onafhankelijk en doe iedere dag waar ik energie van krijg.

• Ik ben nog steeds heel gevoelig, alleen zie ik het niet langer als last, maar als m’n grootste kracht. Daar leef ik heel intuïtief naar.

 Ik heb gedag gezegd tegen over mijn grenzen gaan. Ik verzet bergen als ik daar de energie voor voel en in een flow zit en ik stop als ik niet productief ben of minder energie heb.

 Mijn waarde vrijheid is voor mij zo belangrijk, dat ik meerdere maanden per jaar in het buitenland werk en woon. Zoals op Bali, Ibiza of als ik met m’n prachtige zelfgebouwde camper reis. 

 Door al m’n inner work leef ik vanuit liefde, verbinding en nieuwsgierigheid, dit zijn hoge vibraties. Die ik vervolgens ook aantrek in m’n leven, in relaties en in m’n dromen en ambities.

• Ik startte m’n eigen bedrijf, liet al m’n zekerheden los en werk nu alleen maar met mensen die mij energie geven.

 Ik ontwikkelde methodes waarmee ik binnen een jaar al meer dan 18oo vrouwen heb geholpen in diepe verbinding te zijn met hun stem deep down inside. Waardoor zij ook keuzes maken vanuit hun hart en weer een leven vol magie ervaren

WAAROM REAWAKE?

Welkom thuis in je body, mind & soul…

Ik geloof dat wij allemaal steeds meer behoefte hebben aan een leven waarin ons gevoel en intuïtie meer mogen spreken. En dit is hét juiste moment. We zitten in het begin van een grote shift met z’n allen en daarom voel je zo een groeiende behoefte in verbinding te zijn. Want daar zit je kracht en daar kom je in je hoge energie.

Wat er dan ontstaat is magic. Je bent weer in contact met je true nature. Je ervaart een diep vertrouwen door te voelen, te ervaren en in verbinding te zijn met je lichaam. In die hoge energie creëer je vanuit ease en flow een toekomst vol magie, liefde en verbinding.

Daar is alleen wel iets voor nodig. Dat je uit je hoofd komt. En laat dat nou precies zijn wat ik je ga leren.

Misschien heb je een vraag?

De cursus start op 13 januari en er zijn verschillende livesessies. Als je iets moet missen, geen zorgen. Alles wordt opgenomen zodat je dit later terug kunt kijken.

Op de volgende dagen zijn er live experience sessies, zet deze vast in je agenda.

Donderdag 13 januari – 20.00 – 20.30  – korte Openeningsceremony
Zaterdag 15 januari – 9.30 tot ca. 11.30 u – Future Self Vision Board Morning
Zondag 16 januari – 9.30 tot ca. 11.30 u – Making Space Breath Journey
Woensdag 19 januari – 20.oo u – Full Embodiment Dance Experience

Mis je een live sessie? No worries! Alle live experiences worden opgenomen en kun je tot 1 maart terugkijken.

In de dagen ertussen zijn er een audio’s of video waarin je zelf aan de slag gaat.

Het belangrijkste is dat je open staat om te ontdekken. Dus als je nieuwsgierig bent en je bent klaar voor de volgende stap dan neem ik je graag mee op een magische reis naar binnen.  Durf je all in te gaan? Dan is dit je go-to naar een nieuw bewustzijnsniveau en een prachtige nieuwe toekomst.

Ja, deze cursus gaat juist over integratie en is te combineren met bijvoorbeeld een full-time baan. Mis je iets? Dan kun je tot 1 maart op je eigen tempo dingen terug kijken.

De cursus is beschikbaar tot 1 maart 2022. Wil je blijven oefenen met de fijne practices en de healing meditations? Kies dan voor het Reawake Always pakket, of voor the Reawake Full Experience.

Ik geloof dat deze cursus compleet uniek en krachtig is. Als je bij mij in The Sistherhood Club dan zal je hier en daar iets herkennen, want movement is healing en daar werken we mee. Deze course helpt je on a nourishing way extra gemotiveerd het nieuwe jaar in te gaan. En je mind, body en spirit kan hier geen genoeg van krijgen. Beloofd!

Absoluut! Dit zijn de leukste cadeau’s! Stuur me een dm via @wietskebakker of een mailtje naar [email protected] en we maken het voor je in orde.

Lees ervaringen van sessies bij mij en bepaal op basis daarvan of jij het waard vind. Ik ben er niet om jou over te halen. Dit is jouw unieke kans om 2022 vol magie en verbinding in te gaan. Jij hebt voor jezelf te bepalen of je daarvoor kiest. Wacht alleen niet te lang want de verkoop gaat sneller dan verwacht.

De Ritual Box is in pre-order tot 22 december. Vanaf dan worden de pakketten 2 keer per week verstuurd. PostNL kan iets vertraagd zijn vanwege kerst en oud en nieuw. Maar no-worries! Je gebruikt de Ritual Box juist extra fijn nadat je REAWAKE hebt doorlopen.

Alle informatie vind je in terug in de Guide die je ruim op tijd ontvangt.

Wat je al wel vast kunt doen is een Pinterestbord maken waarin je verlangens en dromen alvast tot leven komen. Of verzamel magazines.

Doe je voor het eerst een Breathe Journey bij mij en vind je dit spannend? Er is een uitgebreide video die je van te voren bekijkt om goed voorbereid te zijn. Daarnaast ontvang je alle informatie in de mooie Reawake Guide.

Bij het afrekenen vul je je Instagram naam in. Je ontvangt een e-mail zodra je het account in kunt. Je stuurt een vriendschapsverzoek, wij checken je betaalbewijs en dan wordt je toegelaten.

Ben je vergeten je Instagramnaam in te vullen tijdens het afrekenen? Met een printscreen van je betaalbewijs waar je naam op te zien is kun je alsnog worden toegelaten.

DE VERKOOP GAAT SNELLER DAN VERWACHT

Beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil jij dit niet missen? Meld je nu aan.

“Ik kreeg inzichten zonder dat er ook maar een woord gesproken was. Dit is wat je bedoelt met magie”

DAPHNE