ARE YOU READY?

Herken jij dit?

Je houdt je al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Verschillende boeken, opleidingen en online cursussen gaven je de afgelopen jaren mooie inzichten waar je al heel blij van werd. Nu is het tijd voor meer.

Eigenlijk weet je allang dat er meer is, al lukt het je niet om daar écht bij te komen. Je hoofd en al je gedachtes nemen vaak de overhand in plaats van die diepere connectie met jezelf, je gevoel en intuïtie. Je wilt wel vooruit, heel graag zelfs. Diep van binnen weet je dat je dingen anders wilt doen, alleen zet je niet de stappen die nodig zijn. Als je heel eerlijk bent weet je dat je vooral jezelf in de weg zit met belemmerende overtuigingen en gedachtes, zonder ze helemaal te kunnen plaatsen.

Je bent nieuwsgierig. Je staat open voor breathwork, verdieping, verbinding. Je staat open en bent klaar voor een deep dive. Want je wilt niet langer op je eigen rem staan. Je wilt door naar dat volgende level.

Je intuïtie is de stem van je ziel die je vaak niet hoort omdat je hoofd zo ‘aan’ staat met gedachtes en overlevingsstrategieën die je onbewust hebt aangeleerd

WELKOM THUIS

In je body, mind & soul…

Ik geloof dat wij allemaal steeds meer behoefte hebben aan een leven waarin ons gevoel en intuïtie meer mogen spreken. Een leven vol zelfvertrouwen, liefde en verbinding.

En dit is hét juiste moment. We zitten in het begin van een grote shift met z’n allen en daarom voel je zo een groeiende behoefte om volledig jezelf te zijn. It’s about time, sis! Het is tijd om jouw unieke talent, verhaal en persoonlijkheid te bundelen met die van andere vrouwen.

Stel je eens voor dat je…

⋒ Jezelf vaker laat leiden door je zachte vrouwelijke energie
⋒ Je helemaal connected voelt met de stem deep down inside jezelf
⋒ In plaats van wat je doet wat er van je wordt verwacht, je intuïtie en gevoel vaker volgt
⋒ Leert om naar binnen te durven keren en te doorvoelen wat er zit
⋒ Doet wat je van binnen echt verlangt, juist als dat spannend en eng is
⋒ Een diep vertrouwen in jezelf, je unieke gifts en je krachten voelt`
⋒ Je nooit meer alleen voelt omdat je gedragen wordt door een kracht van gelijkgestemde vrouwen

Wil jij samen op zoek?

Ben jij een soulseeker en op zoek naar meer? Ben je het zat om alles in je eentje te doen? Been there. Vanaf nu doen we het samen. Healing cacao ceremonies, ecstatic dance, breathe journeys. Are you ready?

49 euro

Veelgestelde vragen

Het belangrijkste is dat je open staat om te ontdekken wat er diep van binnen bij je afspeelt. Als je daar naar durft te kijken dan Breathwork je shortcut zijn naar een nieuw bewustzijnsniveau.

Ik begeleid je ademproces in een veilige setting. Ik pas de technieken toe en help je te kijken naar diepere lagen binnen in jezelf. Terwijl de adem haar werk doet, begeleid ik je door je weerstand, angst of emotie. Na de sessie is er ruimte om je ervaring te laten landen en je inzichten te bespreken zodat je volgende stappen kunt zetten.

Tijdens een offline sessie ben ik met jou in dezelfde fysieke ruimte en kan ik lichaamswerk toepassen. Tijdens een online sessie ben je in je eigen veilige ruimte en begeleidt ik je via Zoom met mijn stem, muziek terwijl de camera op jou is gericht. Voorafgaand aan een online sessie ontvang je mijn Breathe Experience Guide zodat je goed bent voorbereidt op de sessie.

Er zijn contra indicaties voor een breathwork healing. Ben je (hoog)zwanger, net bevallen of heb je lichamelijke problemen? Stuur me dan altijd een mail of whatsapp bericht om te overleggen. Heb je astma? Dan kun je zonder overleg mee doen, wel is het handig om je inhalator bij de hand te hebben voor het geval dat.

Een Sisther Circle is een online healing groepssessie met gelijkgestemde vrouwen. Magische dingen gebeuren in de healing women circles waarin jij mag thuiskomen. In je body, mind & soul én bij je Sisthers. De Circle duurt 3 uur en is inclusief een ademsessie. Je ontvangt hierbij the Sisther Circle Guide met opdrachten vooraf, informatie over the Circle, en opdrachten achteraf voor een unieke en blijvende transformatie.

Ben jij een soulseeker en nieuwsgierig naar wat er nog meer te ontdekken valt? Samen gaan we op reis. We komen online samen. Van breathwork healings, sacred ceremonys tot ectstatic dance met je sisters. Met wekelijkse specials en toegang tot exclusieve content die je naar een volgend level brengt. Gedurende de gehele maand maart ben jij onderdeel van een groep gelijkgestemde vrouwen voor diepere connectie, healing en groei. 

Join de volgende Sisther Circle

Wanneer gelijkgestemde vrouwen samenkomen, ontstaat er een collectieve kracht waarin wij met elkaar opstaan, onze stem vinden, onszelf helen en een verschil te maken. In onze Sisther Circle creëer ik een veilige ruimte vol vertrouwen, liefde, ruimte om samen te dromen en te delen.

Ben jij erbij, sis?

Jij verdient dit

Samen gaan we op reis. Want er is maar één
ding sterker dan magie: sistherhood.

Bekijk hier alvast de video. Het is belangrijk om dit voorafgaand aan de sessie te doen.