Join de Sisther Supermaan Circle op 26 april

Wanneer gelijkgestemde vrouwen samenkomen, ontstaat er een collectieve kracht waarin wij met elkaar opstaan, onze stem vinden, onszelf helen en een verschil te maken. In onze Sisther Circle creëer ik een veilige ruimte vol vertrouwen, liefde, ruimte om samen te dromen en te delen.

Ben jij erbij, sis?

 

WAT KAN IK VERWACHTEN

Sisther Supermaan Circle

Je houdt je al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Verschillende boeken, opleidingen en online cursussen gaven je de afgelopen jaren mooie inzichten waar je al heel blij van werd. Nu is het tijd voor meer.

Veelgestelde vragen

Een Sisther Circle is een online healing groepssessie met gelijkgestemde vrouwen. Magische dingen gebeuren in de healing women circles waarin jij mag thuiskomen. In je body, mind & soul én bij je Sisthers. De Circle duurt 2 uur. Je ontvangt hierbij the Sisther Circle Guide met opdrachten vooraf, informatie over de circle en opdrachten achteraf voor een unieke en blijvende transformatie.

Het belangrijkste is dat je open staat om te ontdekken wat er diep van binnen bij je afspeelt. Als je daar naar durft te kijken dan kan de Sister Circle jou helpen naar een nieuw bewustzijnsniveau.

Ben jij een soulseeker en nieuwsgierig naar wat er nog meer te ontdekken valt? Samen gaan we op reis. We komen online samen. Van breathwork healings, sacred ceremonys tot ectstatic dance met je sisters. Met wekelijkse specials en toegang tot exclusieve content die je naar een volgend level brengt. Vanaf 6 april ben jij gedurende 3 maanden onderdeel van een groep gelijkgestemde vrouwen voor diepere connectie, healing en groei. Klik hier voor meer informatie.

ARE YOU READY?

Dit is Wietske

Founder Sisther & inspiratie voor ruim 35.000 volgers via Instagram & YouTube.

Wietske Bakker (1991) verruilde haar carrière als advocate om vrouwen te leren zichzelf en hun unieke zijn op nummer 1 te zetten. Haar eindeloze nieuwsgierigheid zorgt voor een continue groei in knowledge over inner work die ze via Sisther met jou deelt. Alleen hetgeen wat ze zelf doorleefde, waar ze echt in gelooft en waarvan ze overtuigd is dat het jou kan helpen dichter bij jezelf te komen stopt ze met heel veel liefde in dit platform.

Sister, je hoeft het niet langer alleen te doen. It’s time to heal, explore & reunite. Join the Sistherhood Club, Sisther Circles, Ceremony’s en Retreats om te zorgen dat jij een nieuwe imprint maakt. Zodat je met een diep vertrouwen weet wie jij echt bent, je verbonden en gedragen voelt. Zodat je leeft op jouw voorwaarden. 

Wietske wil je laten zien dat het ook anders kan en neemt je dagelijks mee via Instagram of YouTube in haar adventure called life. Die zich afspeelt van Amsterdam tot Bali tot andere mooie plekken. Want reizen doet ze het liefst.

 

EXPERIENCE

Ze is Meester in de Rechten maar zet haar brains al lange tijd in op andere vlakken. Naast alle boeken, workshops en inner work cursussen bij belangrijke teachers volgde ze onlangs dé opleidingen waarmee ze veel vrouwen verder helpt.

  • Embodied Mindfulness Method, 2019
  • Acceptence & Commitment Therapy Coach, 2020
  • Breathwork Healing Coach, 2020
  • Intuitive Consciousness Practioner, 2021

Jij verdient dit

Samen gaan we op reis. Want er is maar één
ding sterker dan magie: sistherhood.