Become part of the
Sisther Tribe

Wat als je in 12 maanden je leven compleet verandert en unstoppable wordt op het pad van je dromen?

Verander je leven compleet

Ga mee op een diepgaande reis en ga eindelijk volledig leven wat je al zo lang diep van binnen voelt. Wil jij meer verbinding, vertrouwen, én (financiële) vrijheid in je leven? Je bent op de goeie plek.

Leer je hoe je volledig stapt in wat jij wilt, wat er kan én wat er mogelijk is voor jou. Zonder je te laten tegenhouden door angst onzekerheid. Zonder in je hoofd te blijven zitten. Samen met een tribe van vrouwen durf je te springen met een kriebel in je buik. En wat er dan ontstaat is magic.

Ben jij erbij?

Sensual Summer
Jij past niet in een hokje...

Vrijheid, please!

Jouw pad was altijd al nèt iets anders dan de mensen om je heen. Hoe de maatschappij op dit moment is ingericht, met al haar verplichtingen werkte niet voor jou. Daarom ging je op onderzoek uit. Je ontdekte dat vrijheid, verbinding en anderen helpen ontzetten belangrijk voor je is. Je kreeg geen genoeg van boeken, podcasts en cursussen op het gebied van persoonlijke en sprituele ontwikkeling.

Een wereld aan mogelijkheden ging voor je open.

Totdat je tot het pijnlijke besef komt dat je weer een jaar verder bent. Je voelt aan ALLES dat er meer in je zit en in gedachten zie je het ook voor je.

Maar ook al ben JIJ veranderd, als je eerlijk naar jezelf bent ziet je realiteit er toch iets anders uit. Je vraagt jezelf af, waar is die vrijheid waar ik zo naar verlang, waar gaat het mis?

Hoe lang wil je nog zoeken?

Je blijft hopen op meer zelfvertrouwen. Je hebt genoeg ideeën maar verstopt je achter het excuus dat je niet genoeg tijd of geld hebt. Of nog erger, je maakt je zelf wijs dat je nog niet klaar bent voor de volgende stap (die grote droom, je eigen business, die wereldreis).

Je zoekt naar nog meer inspiratie online, in boeken of in een cursus. Kennis genoeg, maar hoe lang wil je nog zoeken? Denk je niet dat het tijd is om op je gevoel te vertrouwen en gewoon te doen?

Wordt het niet eens tijd?

Om eindelijk met een diep vertrouwen in jezelf de volgende stap te zetten? Voelen waarom je hier bent. Wakker worden met een kriebel in je buik?

Wietske walking

Stel je voor

Hoe zou het zijn om jouw leven helemaal op jouw manier in te richten? Hoe ziet je leven er dan uit? Wat is er dan anders?

Sluit heel even je ogen. Adem diep in en rustig uit. Droom even weg bij het beeld wat je ziet.

Neem je tijd. Ik wacht op je.

Water background
Stel je voor dat je...

Wat nou als het anders kan?

 • In plaats van altijd in je hoofd zitten en van alles moeten, je eindelijk rust ervaart.
 • Spannende keuzes maakt vanuit vertrouwen. Én een kriebel in je buik van excitment.
 • Afrekent met je perfectionisme en je bezighouden met wat anderen van je vinden.
 • Je daardoor eindelijk echt gaat leven wat je al zo lang voelt kriebelen.
 • Helemaal jouw hart volgt, waar het je ook brengt ter wereld.
 • Dat je werk doet wat niet voelt als werk, maar als een verlengstuk van wie jij bent.
 • Een helder plan en richting hebt om nu voor eens en voor altijd door te pakken.
 • Vrijheid ervaart als belangrijkste waarde in alles wat je doet.

Voor wie is de
Sistherhood Club

De Sistherhood Club is voor jou als je het anders wilt doen.
Anders dan de rest. Anders dan je al deed en niet verder mee kwam. Je wilt nu echt doen. Echt vertrouwen. Vleugels uitslaan en springen. Vliegen. En van die reis voloop genieten.
Damn veel vrijheid voor jezelf creeren in wie je bent als mens en wat je hier te doen hebt op de wereld.

Je voelt meer dan ooit dat dit het moment is.
Je wilt niet lang wachten. Je wilt veranderingen in gang zetten. Je wilt die changemaker zijn. Je wilt mensen helpen en inspireren. En als je dat al doet; wil je groter gaan. Maar er is iets wat je tegenhoudt waar je niet altijd de vinger op kunt leggen.

Wietske window
Je maakt jezelf van alles wijs, waardoor je niet verder komt

Je hebt vaak genoeg gehoord dat je “uit je comfortzone moet gaan” en “gewoon moet gaan doen” maar er is alleen een probleem. Je gedachten houden je tegen.

Wat je reden ook is:

 • Bang om te falen (wat als ik het niet kan waarmaken?)
 • Gebrek aan geld (ik heb niet genoeg geld voor dat leven?)
 • Geen plan of juist te veel ideeën (waar begin ik, ik kan niet kiezen?)
 • Onzekerheid (wat vinden anderen hiervan?)
 • Te weinig tijd (ik kom er gewoon niet aan toe)
 • Gebrek aan vertrouwen (het is gewoon niet voor mij weggelegd)
 • Te weinig zelfvertrouwen (wie zit hier nou op te wachten?)

Je weet steeds meer, daar ligt het niet aan. Je voelt het alleen niet echt. Anders was je het wel gaan leven.

Vind maar eens uit wat je dan wel moet doen

Het lijkt zo makkelijk als je door Instagram scrollt. Je volgt inspirerende mensen - die ongeacht wat anderen denken - helemaal zichzelf zijn, tijd hebben voor leuke dingen. Mooie plaatjes. Leuke relaties. En dan ook nog eens supertof werk doen. Alles lijkt ze voor de wind te gaan. En ze lijken zich totaal geen zorgen te maken over geld.

Dit wil jij ook.

Je weet dat je in actie mag komen. Je probeert ook wel verschillende dingen uit. Je leest boeken, volgt inspirerende mensen en volgt cursussen.

Je weet steeds meer, daar ligt het niet aan. Je leefthet alleen niet.

Verspil geen tijd en geld meer met zoeken, zelfhulpboeken, instacursussen door je te begraven in kennis, en alsnog de actie en het vertrouwen mist.

Wat er kan gebeuren als je van een soulseeker - die blijft zoeken en uitstellen - groeit naar een powerwoman unstoppable op het gebied van haar dromen.

Het is inmiddels drie jaar geleden dat ik bedacht dat ikmeer vrijheid wilde, locatie onafhankelijk wilde werken en echt iets wilde bijdragen in de wereld. Inmiddels kan ik zeggen dat ik - op een sabbatical of mooi reis na - elke dag al m'n liefde, creativiteit in m'n werk kwijt kan met Sisther. Dat ik dit overal ter wereld kan doen. Ik ontvang dagelijks bedankjes van vrouwen in m'n DM. Het is een droom die uit is gekomen en ik word nog goed betaald ook.

Ik ben het bewijs dat bewuste, gevoelige vrouwen de baas kunnen worden van hun eigen leven...

Wietske window
Daar is alleen wel iets voor nodig, en dat is precies wat ik je ga leren.
Valerie Visschedijk

Altijd was ik op zoek naar meer, iets nieuws. ‘Als ik dat heb bereikt dan voel ik rust, als ik dit heb afgerond krijg ik vrije tijd en voel ik me fijner’. Zo werkt dat niet. Ik vind het zo fijn dat ik mezelf kan geven wat ik zocht. Dat ik eindelijk rust in mezelf kan vinden.

Valerie Visschedijk

Ondernemer

Het is tijd

Dit is de
Sistherhood Club

De Sistherhood Club is niet vergelijkbaar met andere programma's. Het is een diepe levensveranderende reis van 12 maanden; daarna zul je niet meer dezelfde zijn. Het is de plek voor ambitieuze, bewuste vrouwen die in hun hart zo veel kriebels voelen dat ze de wereld iets prachtigs hebben te bieden. Het is voor jou als je helemaal klaar bent met uitstellen.

Stap in een avontuur met een magische combinatie van spiritualiteit, wetenschap, psychologie en lichaamswerk. Precies zo ingericht dat je niet met je hoofd nieuwe dingen leert; maar het echt voelt en er ook naar leeft. Zodat je het echt gaat doen.

Ik beloof je dat deze journey je leven zo verandert, waar anderen jaren over doen. (niet goed geld terug garantie :-)).

Durf jij te springen?

Wietske rocks

Je bent nodig

In volle kracht. Juist nu hebben we vrouwen nodig die hun hart volgen. Die het anders doen. Die hun gevoel volgen en licht komen brengen. Waarschijnlijk weet en voel je dit, anders zou je deze pagina niet lezen.

Wat je krijgt

Ervaringen + opdrachten die je leven veranderen

Dit programma is geen standaard coachings programma, het is een “zijns”programma. Ik neem je mee op diepere lagen in jezelf en ben je reisleidster. Ik zal er altijd voor je zijn. Dat doe ik via de experience live sessies, een online leeromgeving en (bij de upgrade) via whatsapp voice noites waarin ik je vraag om per module een reflectie naar te sturen. Ik kom altijd binnen 48 uur bij je terug als ik iets voor je kan doen. Ik ben eerlijk en zal je helpen en supporten om het een reis te laten zijn die je leven veranderd.

Embodiment tools voor contact met je intuitie en power

The Sistherhood Club gaat over voelen, ervaren en vertrouwen. Er is kennis genoeg, maar het heeft geen zin om alles alleen maar met je hoofd te doen. Dat is precies de reden waarom je naar mijn idee te weinig uit online cursussen of boeken haalt. Deze 100 dagen werken we op een heel ander level dan je eerder deed. De visualisaties en opdrachten helpen je keuzes te maken die er echt toe doen. De embodiment practices, ceremonies en breathe journeys wakkeren een power aan zodat je unstoppable wordt.

Een handboek en werkboeken, oefeningen en voorbeelden

Je ontvangt een prachtig handboek (bij de upgrade) en digitale werkboeken met tools, practices en informatie waarin je de opdrachten kunt uitwerken. Aan het einde van deze journey heb jij een prachtige handboek vol avonturen waar je heel je leven met een glimlach aan terugdenkt.

Blijvende verandering door de unieke methode

Het mooie aan de Sisther methode is dat het niet een lineaire methode is met een begin en een eind. De Heal - Explore - Rise methode is opgebouwd uit tools die je telkens opnieuw kunt inzetten bij alles wat je doet. Work / life / love / business. Klinkt te mooi om waar te zijn? Na deze 100 dagen begrijp je precies wat ik bedoel, dat beloof ik je. Na een aantal sessies begrijp je precies wat ik bedoel, dat beloof ik je. En heb je magische tools voor je hele leven.

Ga je mee op avontuur?

In the Sistherhood Club neem ik je mee in alle stappen die ik zelf heb gezet + alle tools die ik heb geleerd om het leven te creëren dat bij me past, waardoor ik een enorme vrijheid ervaar en grote dromen leef.

Ik ga je niet vertellen hoe jij je leven moet leiden. Dit weet je namelijk zelf. Jouw diepste verlangens halen we naar boven, om er vervolgens achter te komen wat je tegenhoudt, op bewust en onbewust niveau. We werken naar jouw zelfgekozen droom toe.

Durf jij in te stappen op een deep dive aan ervaringen, een magische inner journey en wil jij net als al die andere vrouwen kunnen zeggen:

“Wauw, dit is het grootste cadeau ooit, there is no way back!”

Ben je bereid all-in te gaan?

Als jij bereid bent om all-in te gaan op wat er nodig is om jouw leven op jouw eigen manier te leven. Dan is the Sistherhood Club de enige plek voor jou.

Na deze reis:

Voel je al je power, je drive en je missie hier zo helder door je lichaam stromen. There is no way back.

Ervaar je rust, omdat - wat je zolang had bedacht - eindelijk bent gaan leven.

Staat je hart zo wagenwijd open; je ervaart meer liefde voor jezelf, de wereld en alle dierbaren om je heen.

Leef je niet meer vanuit je hoofd, je voelt.

Laat jij je niet langer tegenhouden door angst, waardoor de wereld in ineens eindeloze mogelijkheden heeft.

Je hebt een fundament van vertrouwen in jezelf gebouwd.

Je hebt een plan, en je laat je door niets of niemand tegenhouden.

Ben je ervan overtuigd: dit is pas het begin van de rest van mijn leven vanuit vrijheid, vertrouwen en liefde. Op mijn voorwaarden.

Wietske bikini
Wietske hair

Je hoeft het niet alleen te doen

Hi, ik ben wiets

Ik ben de founder van Sisther & inspiratie voor ruim 37.000 volgers via Instagram & YouTube. Ik help bewuste vrouwen een ijzersterk vertrouwen in zichzelf én met haar gevoel en intuïtie te creëren. Waardoor ze bad-ass powerhouses worden, een vuurtje aan gaat.

Waarom? Ik voelde me altijd anders doordat ik me niet herkende en fijn voelde in de standaard van onze Westerse maatschappij. Ik koos altijd m’n eigen pad, maar die keuzes begrepen familie en vrienden vaak niet. Daardoor heb ik mezelf lang klein gehouden door de angst wat anderen ervan vonden. Ik leefde veel in m’n hoofd en bleef maar rondjes draaien. Ik wist dat het in me zat, het kwam er alleen niet uit.

Toch verruilde ik - tegen alle adviezen in - m’n carriere als advocate voor vrijheid. Omdat ik zelf wil bepalen hoe ik mijn leven inricht. Beste keuze ooit.

Was het makkelijk? Zeker niet. Ik had geen plan. Ik moest op zoek naar een diep vertrouwen, dwars door m’n perfectionisme en angsten heen om trouw aan mezelf te blijven. Het was de enige manier. Tijdens deze reis, miste ik daarin de verbinding met likeminded vrouwen, de begeleiding en tools die ik echt nodig had. Daarom ontwikkelde ik de Sisther-methode. In the Sistherhood Club deel ik alle kennis, tools en uitdagingen die ik zelf zo graag had willen ontvangen.

Laten zien dat het anders kan. Inclusief al je angsten en onzekerheden toch kiezen voor de magie van het leven. Vanuit daar een nieuwe wereld creëren. Dat is mijn allergrootste missie.

Ik geloof in grenzeloos leven. Geen hokjes, onbegrensd leven en al het avontuur wat daarbij hoort. Kijken naar wat er wél mogelijk is, in plaats van hoe het hoort.

En dat vuurtje. Die heb jij ook in je. Dus kom uit je schulp en ontdek wat we samen kunnen bereiken als je vol durft te springen. Voluit leven. Voelen. Ervaren. Genieten van ALLES wat het leven te bieden heeft. En het werkt.

Voluit leven. Voelen. Ervaren.

Genieten van ALLES wat het leven te bieden heeft.

En het werkt.

Wietske with hair wind
Wietske bikini

Mijn leven nu

 • Ik verruilde m'n carrière als advocate voor vrijheid. Ik ben gelukkig, ik bepaal helemaal zelf hoe ik mijn leven inricht. Ik voel me vrij, onafhankelijk en doe iedere dag waar ik energie van krijg.
 • Ik ben nog steeds heel gevoelig, alleen zie ik het niet langer als last, maar als m'n grootste kracht. Daar leef ik heel intuïtief naar.
 • Ik heb gedag gezegd tegen over mijn grenzen gaan. Ik verzet bergen als ik daar de energie voor voel en in een flow zit en ik stop als ik niet productief ben of minder energie heb.
 • Mijn waarde vrijheid is voor mij zo belangrijk, dat ik meerdere maanden per jaar in het buitenland werk en woon. Zoals op Bali, Ibiza waar ik met m'n prachtige zelfgebouwde camper was en nu Mexico.
 • Door al m'n inner work leef ik vanuit liefde, verbinding en nieuwsgierigheid, dit zijn hoge vibraties. Die ik vervolgens ook aantrek in m'n leven, in relaties en in m'n dromen en ambities.
 • Ik liet al m'n zekerheden los om m'n bedrijf Sisther te starten. Binnen 9 maanden heb ik al met meer dan 2000 vrouwen gewerkt en werk ik nu alleen maar met mensen die mij energie geven.
 • Ik ontwikkelde een methode waarmee ik vrouwen help een leven te creëren dat bij ze past waardoor zij daar weer anderen mee kunnen helpen en inspireren.

Become part of the Tribe

De Sistherhood Club in 12 woorden.

Vrijheid. Verbinding. Magie. Excitement. Vuur. No way back. Vertrouwen. Vrouwelijk. Kracht. Durven. Doen. Samen.

Valerie Visschedijk

Altijd was ik op zoek naar meer, iets nieuws. ‘Als ik dat heb bereikt dan voel ik rust, als ik dit heb afgerond krijg ik vrije tijd en voel ik me fijner’. Zo werkt dat niet. Ik vind het zo fijn dat ik mezelf kan geven wat ik zocht. Dat ik eindelijk rust in mezelf kan vinden.

Valerie Visschedijk

Ondernemer

NIET VOOR IEDEREEN + BEPERKT AANTAL PLEKKEN

Alleen als je echt klaar bent voor verandering

Ik zou het liefst alle vrouwen in de Sistherhood Club willen. Maar dat is simpelweg niet mogelijk. En als ik heel eerlijk ben wil ik dat ook niet. Ik weet dat deze Club ongelooflijk goed past bij de ambitieuze, bewuste vrouw die het nu voor eens en voor altijd het anders wil doen.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat ik je tijdens deze reis energetisch volledig wil kunnen dragen.

Garantie op transformatie

100% niet goed, geld terug garantie

Omdat ik de bizarre transformaties op eigen hand heb ervaren hanteer ik een 14 dagen, no cure, no pay* periode. Hoeveel jij je inzet bepaalt hoeveel je eruit haalt. Als je de opdrachten gedaan hebt en er toch geen waarde uit haalt? Dan kun je een mailtje sturen en krijg je direct je geld terug gestort (alleen je welkomstpakket wordt dan in rekening gebracht).

Besef je wel dat je hiermee de transformatie aangaat, SAMEN met mij, als sisthers united. Dus ik verwacht dat jij 100% je best doet tijdens het programma. Wanneer je je vervolgens door mij laat leiden tijdens de sessies en door de opdrachten heen, zal een leven op jouw voorwaarden dichterbij komen gedurende het programma.

Weten en voelen wie je bent. Wat jij wilt. Die helderheid brengt alles in beweging.

Twijfel je?

Stuur me dan een DM of Whatsapp bericht. Dan kijk ik met liefde met je mee of The Sistherhood Club of upgrades passen bij jou.

Trusted by women from all around the world

De groep unstoppable powervrouwen wordt alsmaar groter. Become part of the tribe

2000+sithers
354courses sold
9+rate