VOOR WIE?

Voor ambitieuze, bewuste vrouwen die diep van binnen voelen dat ze de wereld iets moois hebben te bieden, die een leven willen creëren die bij hen past zónder zich langer tegen te laten houden door onzekerheid of wat anderen van ze vinden.

Jij weet deep down inside dat je de wereld iets moois hebt te brengen. Je voelt meer dan ooit te voren dat dít het moment is. Het is chaos in de wereld (understatement) en in plaats van je daar machteloos over te voelen, wil je hier iets mee. Je voelt dat je het in je hebt om veranderingen in gang te zetten. Je weet dat je vanuit daar veel mensen kunt inspireren en wilt helpen. Maar er is iets wat je tegenhoudt waar je niet altijd de vinger op kunt leggen.

Gevolg: de echte actie vol zelfvertrouwen, het gewoon doen, de deep dive… Die ontbreekt.

Hoe lang ga je nog wachten?

Jij hebt het in je om veranderingen in gang te zetten. Voor jezelf, voor de mensen om je heen én voor de wereld. We hebben je nodig. In volle kracht.

JIJ PAST NIET IN HOKJES

Vrijheid, please…

Jouw pad was altijd al nèt iets anders dan de mensen om je heen. Jij voelde al veel langer dat hoe de maatschappij op dit moment is ingericht, niet voor jou werkte. Je ging op onderzoek uit. Je ontdekte dat waarden als vrijheid, diepgang en verbinding heel belangrijk voor je zijn. Je legde een mooie weg af op het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Een wereld ging voor je open. Een groot avontuur wachtte op je.

Totdat je er achter komt dat je wéér een jaar verder bent. In gedachten zie jouw droomleven precies voor je: je richt je je leven precies op jouw manier in en verdient je geld met het doen waar je energie van krijgt. Je voelt je vrij en je leeft je missie. In de realiteit ziet het er alleen toch iets anders uit.

Je vraagt je af waar het mis gaat, want voel je nu ècht dat vrije gevoel waar je naar verlangd?

Hoe lang wil je nog zoeken?

Je blijft hopen op meer zelfvertrouwen om te kiezen voor een leven dat helemaal bij jou past. Je hebt genoeg ideeën maar verstopt je achter het excuus dat je niet genoeg tijd of geld hebt. Of nog erger, je maakt je zelf wijs dat je nog niet klaar bent voor de volgende stap (die grote droom, je eigen business, de wereldreis).

Je zoekt naar nog meer inspiratie online, in boeken of in een cursus. Kennis genoeg, maar hoe lang wil je nog zoeken? Denk je niet dat het tijd is om op je gevoel te vertrouwen en gewoon te doen?

Wordt het niet eens tijd?

Om eindelijk met een diep vertrouwen in jezelf de volgende stap te zetten? Om je helemaal vrij te voelen, de baas te worden van je leven en zelf je voorwaarden te bepalen vanaf nu?

Wordt weer wakker met een kriebel in je buik omdat je het leven als één groot avontuur ziet. Je weet welke richting op je op wilt. Je zet vol vertrouwen stappen vooruit, júist als het spannend en eng is.

 

ARE YOU READY?

Ik ben het bewijs dat bewuste sensitieve vrouwen juist super verbonden, volgens hun eigen voorwaarden een leven kunnen creëren dat echt bij ze past

…zodra ze hun onzekerheden, hun perfectionisme, wat anderen van ze denken durven loslaten. Zodra ze een diep vertrouwen ervaren door te voelen en te doen, in plaats van te denken. Daar is alleen wel iets voor nodig, èn dat is precies wat ik je ga leren.

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Hi, ik ben Wiets

Founder Sisther & inspiratie voor ruim 37.000 volgers via Instagram & YouTube. Ik help bewuste vrouwen een ijzersterk vertrouwen in zichzelf te creëren én met haar gevoel en intuïtie. Waardoor ze een nieuwe imprint maakt en kiest voor het leven dat bij haar past. Zodat zij anderen weer kan helpen en inspireren.

Laten zien dat het anders kan, inclusief al je angsten en onzekerheden kiezen voor de magie van het leven en vanuit daar een nieuwe wereld creëren. Dat is mijn allergrootste missie.

Waarom? Ik voelde me altijd anders doordat ik me niet herkende en fijn voelde in de standaard van onze Westerse maatschappij. Ik koos altijd m’n eigen pad, maar die keuzes begrepen familie en vrienden vaak niet. Daardoor heb ik mezelf lang klein gehouden door de angst wat anderen er van vonden, ik was bang om zekerheden los te laten en diep van binnen had ik de angst om niet goed genoeg te zijn. Lang durfde ik er niet voluit naar te leven.

Weten wat je anders wilt is één ding. Het vertrouwen echt voelen om het daadwerkelijk te doen een tweede.

Ik moest wel op zoek naar een diep vertrouwen in mezelf, dwars door m’n perfectionisme en angsten heen om trouw aan mezelf te blijven. Het was de enige manier. Alleen miste ik daarin de verbinding met likeminded vrouwen, de begeleiding en tools die ik echt nodig had.

Daarom ontwikkelde ik de Sisther-methode. In the Sistherhood Club deel ik alle kennis, tools en uitdagingen die ik zelf nodig heb gehad om zo vrij en vol vertrouwen in mezelf en het universum te zijn als ik nu ben.

Mijn leven nu

• Ik verruilde m’n carrière als advocate voor vrijheid. Ik ben gelukkig, ik bepaal helemaal zelf hoe ik mijn leven inricht. Ik voel me vrij, onafhankelijk en doe iedere dag waar ik energie van krijg.

• Ik ben nog steeds heel gevoelig, alleen zie ik het niet langer als last, maar als m’n grootste kracht. Daar leef ik heel intuïtief naar.

 Ik heb gedag gezegd tegen over mijn grenzen gaan. Ik verzet bergen als ik daar de energie voor voel en in een flow zit en ik stop als ik niet productief ben of minder energie heb.

 Mijn waarde vrijheid is voor mij zo belangrijk, dat ik meerdere maanden per jaar in het buitenland werk en woon. Zoals op Bali of Ibiza waar ik nu met m’n prachtige zelfgebouwde camper reis. 

 Door al m’n inner work leef ik vanuit liefde, verbinding en nieuwsgierigheid, dit zijn hoge vibraties. Die ik vervolgens ook aantrek in m’n leven, in relaties en in m’n dromen en ambities.

• Ik startte m’n eigen bedrijf, liet al m’n zekerheden los en werk nu alleen maar met mensen die mij energie geven.

 Ik ontwikkelde een methode waarmee ik vrouwen help een leven te creëren dat bij ze past waardoor zij daar weer anderen mee kunnen helpen en inspireren

Wat betekent het om echt te vertrouwen? Voelen is een taal waar geen woorden voor zijn. Een innerlijk weten dat jouw nieuwe wereld creëert.

STEL JE VOOR…

Hoe zou het zijn als jij de vrijheid zou voelen om je leven helemaal op jouw manier in te richten? Hoe ziet je leven er dan uit?

Sluit anders heel even je ogen. Leg je hand op je hart. Adem diep in en rustig uit. Droom even weg bij het beeld wat je ziet. Hoe zou het zijn als jij dit leven leidt?

Neem je tijd, ik wacht op je.

KUN JE JE ER IETS BIJ VOORSTELLEN?

Laat mij je dan helpen om van een soulseeker te groeien naar de stralende, eigenwijze powerwoman die haar droomleven leidt. Op haar manier: vol magie, verbinding en vrijheid. Zonder in te leveren op energie of jezelf weer aan te passen.

Om nu voor eens en voor altijd echt jouw fundament van vertrouwen te voelen en vanuit daar jouw nieuwe wereld te creëren. Verspil geen tijd en geld meer met zoeken, zelfhulpboeken, instacursussen door je te begraven in kennis, en alsnog de actie en het vertrouwen mist.

Ik wil je heel graag de weg wijzen. Je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik geef je dat duwtje in de rug als je zelf even niet durft. Samen met de andere vrouwen moedig ik je aan en support ik je, like real sisters. Ik geef je alles wat ik zelf zo heb verlangd tijdens mijn proces.

In plaats van dat je doet wat er van je wordt verwacht, maak je keuzes vanuit je hart, omdat je de stem van je intuïtie beter hoort.

Je laat jezelf vaker leiden door je zachte vrouwelijke energie. Je voelt wat belangrijk is. Je leven wordt simpeler, meer in balans en daardoor fijner.

Je hart meer is geopend. Je ervaart niet alleen meer liefde voor jezelf, maar ook voor je (toekomstige) lover, dierbaren en eigenlijk heel de wereld om je heen.

Je voelt je een stralende zelfverzekerde vrouw want durft jezelf, je unieke zijn en je geluk weer op nummer 1 te zetten.

Je hebt de weg vrij gemaakt. Naar een leven vol vrijheid.

Je leeft je waarheid. Zelfverzekerd. Vrouwelijk. Krachtig. Stralend. Vol liefde. En op jouw voorwaarden.

Je bent nodig

In volle kracht. Juist nu hebben we vrouwen nodig die hun hart volgen. Die het anders doen. Die hun gevoel volgen en licht komen brengen. Waarschijnlijk weet en voel je dit, anders zou je deze pagina niet lezen.

Ga je mee op avontuur?

Transformeren tot de stralende, eigenwijze powerwoman die haar droomleven leidt

In the Sistherhood Club neem ik je mee in alle stappen die ik zelf heb gezet + alle tools die ik heb geleerd om het leven te creëren dat bij me past, waardoor ik een enorme vrijheid ervaar en grote dromen leef. Het is belangrijk om te starten bij jouw verlangens, om er vervolgens achter te komen wat je tegenhoudt, op bewust en onbewust niveau.

We kijken naar jouw stem deep down inside, jouw unieke zijn en hoe je dicht bij jezelf en jouw waardes kunt blijven. Je gaat van zoeker naar leven vanuit een innerlijke verbinding, vol liefde en een ijzersterke intuïtie. Dit doen we middels unieke Sisther Methode – HER, heal, explore, rise – waarmee je telkens in 3 fases met verschillende pijlers, het leven creëert op jouw voorwaarden.

 

 

The Sistherhood Club

Start op donderdag 14 oktober 2021

  • 100 dagen diepe transformatie en persoonlijke groei naar een ijzersterk fundament van vertrouwen en vrijheid
  • Holistische tools zoals meditaties, visualisaties, rituelen en breathwork-sessies – magie voor body, mind & soul
  • Op ma- do binnen 48 u antwoord op al je vragen via whatsapp
  • Gericht op een blijvende verandering & diepgang – geen quick fix of korte instacursus, maar volledig de diepte in door te voelen en te ervaren
  • 12 experience livesessies via zoom, met een groep likeminded vrouwen, waarin we elkaar vertrouwen en aanmoedigen
  • 3 healing breath journeys op baanbrekende thema’s
  • Persoonlijke feedback op opdrachten
  • Q&A voor vragen en support
  • Bonus: Expert sessies op verschillende thema’s

Wat krijg je

Inspirerende live sessies vol ervaringen en lessen

Dit programma is geen standaard coachings programma, het is een ‘zijns’programma. Ik neem je mee op diepere lagen in jezelf en ben je reisleidster. Ik zal er altijd voor je zijn. Dat doe ik via de experience live sessies, een online leeromgeving en via whatsapp voice notes waarin ik je vraag om per module een reflectie naar me te sturen. Ik kom altijd binnen 48 uur bij je terug als ik iets voor je kan doen. Ik ben eerlijk en zal je helpen en supporten om het een reis te laten zijn die je leven veranderd.

Embodiment tools voor contact met je intuïtie

The Sistherhood Club gaat over voelen, ervaren en vertrouwen. Er is kennis genoeg, maar het heeft geen zin om alles alleen maar met je hoofd te doen. Dat is precies de reden waarom je naar mijn idee te weinig uit online cursussen of boeken haalt. Deze 100 dagen werken we met visualisaties, meditaties, rituelen, embodiment practices, ceremonies en breathe journeys om echt de diepte in te gaan. Hoe beter we als vrouw ons lichaam bewonen hoe dichter we bij onze essentie komen. Hierdoor verbind je je hooft weer met je hart en intuïtie en maak je keuzes die er echt toe doen.

Een handboek en werkboeken, oefeningen en voorbeelden

Je ontvangt een prachtig handboek en werkboeken met tools, practices en informatie waarin je de opdrachten kunt uitwerken. Ik stimuleer je om zoveel mogelijk offline en in journals te werken zodat je uit je hoofd komt en je energie bewaard. Aan het einde van deze journey heb jij een prachtige map zelf vol avonturen waar je heel je leven met een glimlach aan terugdenkt.

Blijvende verandering door de unieke methode

Het mooie aan de Sisther methode is dat het niet een lineaire methode is met een begin en een eind. De methode is opgebouwd uit tools die je telkens opnieuw kunt inzetten bij alles wat je doet. Klinkt te mooi om waar te zijn? Na deze 100 dagen begrijp je precies wat ik bedoel, dat beloof ik je. En heb je een magische tools die je je hele leven bij je draagt.

BECOME PART OF THE TRIBE

Een Sistherhood van vrouwen die zich meer in verbinding voelen dan ooit te voren. Vrouwen die weer voelen. Vrouwen die minder doen, minder moeten, maar meer gedaan krijgen omdat ze de juiste keuzes maken. Vrouwen die in hun hoge energie de magie ontdekken en de mooiste dingen naar zich toe trekken. In de liefde, in vriendschappen in ambities, dromen. Ze zien en voelen de dingen die er echt toe doen. Vrouwen die hun business versterken omdat ze hoofd verbinden met hun hart en daarmee nog meer impact maken. Vrouwen die hun hart volgen en daarmee een inspiratie zijn voor de mensen om hun heen. Vrouwen die veranderingen in gang zetten. Vrouwen die gaan staan voor wie ze diep van binnen echt zijn en daarmee de wereld mooier maken.

Deze tweede editie krijg je nog een enorme korting, want in plaats van €5972,- betaal je slechts €1999,- voor een avontuur dat je leven gaat veranderen.

The Sisterhood Club

De totale waarde van het hele programma bedraagt 5972,- euro. Je volgt het programma nu voor

1999,-

DIT IS WAT JE KRIJGT

* Betaling in termijnen mogelijk
* Eenmalige investering met levenslang profijt

The Sisterhood Club Special

De totale waarde van het hele programma bedraagt 6972 euro. Je volgt dit programma inclusief 3 1-op-1 sessies nu voor

2999,-

DIT IS WAT JE KRIJGT

* Betaling in termijnen mogelijk
* Eenmalige investering met levenslang profijt

Ik wist dat ik zou kunnen vliegen en dat het deurtje van de kooi waar ik in zat openstond, maar was bang om te vallen

“Ik voelde zo’n sterke energie bij Wietske haar Instagram. En ik herkende me in haar woorden. Voordat ik het wist kwam ik op haar Sistherhood club pagina terecht. Ergens voelde ik dat ik daar niet voor niets was. Ik vind Wietske heel puur en ze straalt heel veel liefde uit. En ik word er ook gewoon blij van hoe ze alles een beetje mooier weet te maken. In alles zie je haar aandacht en commitment terug.

Voordat ik begon was ik bang om dingen van mezelf te laten zien (of zelf dingen onder ogen te moeten zien) waar ik nog niet aan toe was. Ik wist dat ik zou kunnen vliegen en dat het deurtje van de kooi waar ik in zit openstond, maar was bang om te vallen. Die angst is helemaal weggenomen en ik heb me bij Wietske, maar ook alle andere vrouwen van de Sistherhood Club altijd veilig gevoeld. Ik voelde mij ook nooit gepushed, alle stappen die ik genomen heb kwamen volledig uit mezelf. Maar doordat je het niet alleen hoeft te doen ga je zelf weer je eigen vleugels zien. En ik heb de enorme (creatie)kracht die wij als vrouwen samen hebben weer mogen voelen.

De Sistherhood Club heeft me geholpen weer echt contact te maken met mezelf. En met iets anders waarvan ik niet eens weet wat het is maar wat magisch voelt. Ik weet weer wie ik ben. Ik voel het. Ik herinner het. Ik voel zo’n ontzettende kracht. Ik voel me lichter. Het is zo fijn mezelf weer liefde, aandacht en vrijheid te gunnen. Mijn ruimte weer in durven te nemen. Ik snap ook beter waarom ik dat soms lastig vind.

Ik wilde al lange tijd dingen anders doen binnen mijn bedrijf; meer de diepte in (beyond the skin), meer teruggeven en meer verbinden. Ik voelde dat al lang maar wist alleen niet goed hoe ik dat aan zou moeten pakken en was bang dat mensen me niet zouden begrijpen, geen verandering zouden accepteren of ik zo’n ‘spirituele’ stempel op me zou krijgen. Inmiddels besef ik me als je dingen uit liefde doet, omdat je ergens volledig in gelooft dat altijd de juiste keuze is. En als mensen dat niet kunnen begrijpen doet het er eigenlijk niet doe, sterker nog dan is het misschien tijd om liefdevol afscheid van elkaar te nemen.

Echt alles verandert als je jezelf toestaat er te mogen zijn zoals je echt bent. Als je jezelf de ruimte geeft naar je eigen wensen, behoeftes en dromen te luisteren. En gek genoeg lijkt dat ‘aanstekelijk’ te werken.”

 

Dr. Jetske Ultee
Uncover Skincare

NIET VOOR IEDEREEN

Voor de ambitieuze, bewuste vrouw die klaar is voor verandering

Ik zou het liefst alle vrouwen in de Sistherhood Club willen. Maar dat is simpelweg niet mogelijk en als ik eerlijk ben wil ik dat ook niet. Ik weet dat deze Club ongelooflijk goed past bij de ambitieuze, bewuste vrouw die klaar is voor verandering. Die echt wil gaan voor een leven dat bij haar past, vanuit haar intuïtie wil leven, een ijzersterk vertrouwen wil voelen en vanuit daar andere mensen wil helpen en inspireren. Herkenbaar? Dan zit je hier goed!

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat ik je tijdens deze reis energetisch volledig wil kunnen dragen. Daarom is er een intieme groep van ca. 15-20 vrouwen, die na een kennismaking zijn toegelaten tot The Sistherhood Club.

 

100% NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE

Omdat ik de bizarre transformaties op eigen hand heb ervaren hanteer ik een 14 dagen, no cure, no pay periode. Hoeveel jij je inzet bepaalt hoeveel je eruit haalt. Als je de opdrachten gedaan hebt en er toch geen waarde uit haalt? Dan kun je een mailtje sturen en krijg je direct je geld terug gestort.

Besef je wel dat je hiermee de transformatie aangaat, SAMEN met mij, als sisthers united. Dus ik verwacht dat jij 100% je best doet tijdens het programma. Wanneer je je vervolgens door mij laat leiden tijdens de sessies en door de opdrachten heen, zal een leven op jouw voorwaarden dichterbij komen gedurende het programma.

Misschien heb je een vraag?

We starten  14 oktober 2021 en gaan samen 100 dagen aan de slag inclusief welverdiende adempauze.

Als je een livesessie moet missen, geen zorgen. Alles wordt opgenomen en toegevoegd aan de online omgeving, zodat je het op een later moment kunt terugkijken.

Ja, de live ondersteuning in de Sistherhood Club duurt 100 dagen, maar daarna heb je nog een extra maand toegang om de live sessies terug te kijken. Bovendien heb je ook die maand nog toegang tot de digitale leeromgeving met al het lesmateriaal. Dit betekent dat je op je eigen tempo dingen terug kunt zien.

I feel you! Been there done that.

Ik geloof dat jij met deze stap én deze investering jezelf heel serieus neemt.

En omdat ik wil dat je écht die verandering aangaat gaan we samen in de live sessies de diepte in en werk je aan journal practices die je inzichten geven. Je hoeft het deze keer niet alleen te doen.

Ik geloof niet echt dat je het niet weet. Natuurlijk hoef je je hele toekomst niet uitgestippeld te hebben, maar als je verandering wilt moet je een richting kiezen. Misschien weet je dat diep van binnen, maar ‘v0el’ ‘mag’ of ‘kan’ je het nog niet. En dat is precies waar ik je mee kan helpen.

Een van de belangrijkste redenen dat we onze dromen niet waarmaken, is niet het gebrek aan wilskracht. Het is het gebrek aan vertrouwen, helderheid en gerichte actie. Drie dingen die een hoofdrol spelen in the Club. We gaan voor eens en voor altijd echt jouw fundament van vertrouwen voelen en vanuit daar jouw nieuwe wereld te creëren. Verspil geen tijd en geld meer met zoeken, zelfhulpboeken, instacursussen door je te begraven in kennis, en alsnog de actie en het vertrouwen mist.

Er zijn 12 live sessies waarin je de ruimte krijgt om vragen te stellen. Verder geef ik feedback op je opdrachten en kun je je vragen stellen via whatsapp.

Wil je meer persoonlijke begeleiding? Je krijgt 3 persoonlijke 1 op 1 sessies van 1 uur krijg je als je kiest voor de Special optie.

Lees de reviews en bepaal op basis daarvan of jij het waard vind. Ik ben er niet om jou over te halen. Jij hebt voor jezelf te bepalen wat je het waard vind om een liefdevoller, fijner en succesvoller te leiden vanaf nu. En als je daarvoor kiest, help ik je met alle liefde.

Ja dat kan, je betaalt dan in 5 termijnen.

GARANTIE OP TRANSFORMATIE

Niet langer op je eigen rem trappen en volledig staan voor wie jij echt bent. Word de stralende, eigenwijze powerwoman die vol magie, verbinding en vrijheid in het leven staat. We need you!

Ik zei mijn fulltime baan op, omdat ik het anders wilde doen

“Dit jaar staat voor mij in het teken van verandering. Ik zei mijn fulltime baan op, omdat ik het anders wilde doen en omdat ik veel vermoeid was. Ik wist dat ik dit jaar mijn dromen echt achterna wilde gaan. Ik ben Wietske begin dit jaar pas per toeval (als dat bestaat) gaan volgen. Ik had een bepaalde sympathie voor haar. Ze deelde story’s over de Sistherhood Club en ik voelde heel sterk dat ik hierbij wilde zijn. Na ons fijne gesprek wist ik het zeker. Ik ga hier aan meedoen.

Ik heb wel heel even getwijfeld. Ik deed namelijk al best veel aan persoonlijke ontwikkeling (podcasts luisteren, boeken lezen en ander coachingstraject gevolgd) en ik vroeg me af wat dit traject anders maakte. Daarnaast volgde ik Wietske nog niet eens zo lang.

De Sistherhood Club heeft me zo veel inzichten en lessen gegeven. Ik kwam kwam voor het eerst in aanraking met Breathwork. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik aan de sessies terug denk. Elke breathwork sessie op was totaal anders maar zo helend. Nu ik dit typ voel ik die magie weer. Wauw! Zo bijzonder. Ze hebben me echt geholpen om alles wat we leerden ook te integreren. Het echt voelen. Dat heb ik nog nooit zo ervaren. Er is een bepaalde rust in mij. Alles wat ik doe is goed, omdat ik bewust voel wat ik wil en nodig heb. Ook was de connectie met de groep vrouwen zo ontzettend sterk. Het voelde zo vertrouwd dat we samen deze stappen konden maken.

Ik wil eigenlijk nog veel meer typen. Maar ik kijk nu met een open blik naar de wereld. Vol vertrouwen en liefde. En zo kijk ik nu ook naar mezelf. Ik durf grootser te dromen en keuzes te maken met mijn hart. De Sistherhood heeft me echt dichterbij mezelf gebracht en mijn basis van vertrouwen versterkt.

Ik maak nu volledig mijn eigen keuzes. Ondanks dat het soms spannend is. Ik ben ook opener geworden en durf mijn kwetsbare kant veel meer te laten zien. Met mijn bedrijf Daily Loua gooi ik mijzelf sowieso in het diepe. Met het nieuwe koffiemerk Daily Loua wil ik andere vrouwen inspireren om elke ochtend een (koffie)moment te creëren voor meer selflove en succes en daadkracht. Hierin ga ik nu mijn kwetsbare, zachtere kant op grotere schaal delen. Ik durf te gaan staan voor mijn visie. Ik werk vanuit flow en creativiteit. Ondanks dat ik dit heel spannend vind, voel ik dat ik hier klaar voor ben.”

 

Lynn Eeftink
Daily Loua

The Sistherhood Club

Transformeren tot de stralende, eigenwijze powerwoman die haar droomleven leidt

TOTALE WAARDE = €5972,-

Alleen vandaag in 5 termijnen van €400

Als ik terug denk naar vóór ik was begonnen. Het voelde toen zo anders. Ik voel me nu zo veel dichter bij de kern van mezelf.

“Ik had het al heel lang het gevoel dat ik dingen mocht loslaten. Trauma’s uit het verleden waar ik me niks van kan herinneren, waar ik niet over kan praten, maar wat wel vast zat in mijn lijf. Na jarenlang coaching liep ik er steeds weer tegen aan. Ik kon m’n gevoel niet onder woorden brengen, maar ik merkte wel dat het vast zat in mijn lijf. Breathwork leek me een fijne manier om daar bij te kunnen komen. Ik had al eens een sessie van Wietske gevolgd en vond haar heel erg prettig, haar rust en stem zorgen ervoor dat ik me helemaal kan overgeven.

Vooraf twijfelde ik of ik wel bij de kern zou kunnen komen omdat ik zo’n sterk ontwikkeld overlevingspatroon heb. Ik kan heel snel schieten in het: niet voelen, focus op iets anders en door! Ik had met mezelf afgesproken dat ik de Sistherhood Club zou gebruiken om écht naar die diepere lagen in mezelf te gaan en te voelen.

Als ik terug denk naar vóór ik was begonnen. Het voelde toen zo anders. Ik voel me zo veel meer dichter bij de kern van mezelf. Alles wat ik dacht nodig te hebben, of wat ik dacht te zoeken buiten mezelf heb ik mogen ervaren dat het in me zit. En dat als ik weer in een fase zit van chaos en zoeken weet ik dat ik naar mezelf mag gaan. Dat vertrouwen voel ik.

Ik wist niet dat ik zo diep zou kunnen gaan. Soms kwam ik in zo’n mooie wereld, waar het zo fijn was. Ik kreeg inzichten zonder dat er ook maar een woord gesproken is. Ook hier zou ik willen antwoorden dat ik het zó fijn vind dat ik mezelf kan geven wat ik zocht. Altijd was ik op zoek naar meer, iets nieuws. ‘Als ik dat heb bereikt dan voel ik rust, als ik dit heb afgerond krijg ik vrije tijd en voel ik me fijner’. Zo werkt dat niet. De rust kan ik nu in mezelf vinden en wanneer ik stress ervaar, kan ik mijn eigen onrust en behoeftes verklaren en daar naar handelen. Echt een ‘verademing’ haha!

Ik voel me lichter en toch sterker. Lichter omdat ik veel heb kunnen loslaten, en zoveel sterker omdat ik me zoveel stabieler voel. Niet meer zo zoekend, maar in mezelf kerend om antwoorden te vinden.

Ik durf meer te staan voor wie ik ben. Ik ben naar de kern gegaan. Ik weet dat ik daar alles kan halen. Ik kan mijn werk en de controle meer loslaten. Stapje voor stapje durf ik mijn pad te kiezen!”

Valerie Visschedijk
Ondernemer

Twijfel je?

Ik plan altijd een vrijblijvende kennismaking in zodat ik met je mee kan kijken of The Sistherhood Club bij je past en of wij een match zijn.