WELKOM SISTHER

Wauw. Ik wil tegen je zeggen dat je een enorm krachtige beslissing hebt genomen om vanaf nu ècht voor jezelf te kiezen.

Deze Instacursus is geen standaard cursus. Wat wij gaan doen gaat over voelen en ervaren. Iets wat veel verder gaat dan je hoofd maar kan bedenken. Ik zou hier van alles over kunnen vertellen, maar dit ga je allemaal vanzelf ervaren. Zet wel alvast donderdag 13 januari om 20 uur met hoofdletters in je agenda, want dan gaan we beginnen!

Nog meer leuks! Je maakt kans op een Sisther Cadeaukaart van 250 euro!

Onder alle deelnemers verloot ik 3x een Sisther Cadeaucard ter waarde van €250,- euro. Wat moet je doen om kans te maken? Deel in je stories waarom je @wietskebakker volgt en dat je mee doet aan deze Reawake Course. Vergeet niet @wietskebakker en @sisther.nl te taggen.

What’s next?

Op donderdag 6 januari opent het Instagram account waar de cursus plaatsvindt. Je ontvangt automatisch een e-mail als reminder, zodra je het account in kunt. Je stuurt een vriendschapsverzoek, wij checken je betaalbewijs en dan word je toegelaten.

Je ontvangt dan ook de prachtige Reawake Guide die je helpt met alle practices en tools die we gaan doen.

Noteer ook deze data alvast in je agenda

Donderdag 13 januari – 20.00 tot ca. 20.30 u
korte Openingsceremony
Zaterdag 15 januari – 9.30 tot ca. 11.30 u
Future Self Vision Board Morning
Zondag 16 januari – 9.30 tot ca. 11.30 u
Making Space Breathe Journey
Woensdag 19 januari – 20.00 tot ca. 21.00 u
Full Embodiment Dance Experience

Alle live experiences worden opgenomen en kun je tot 1 maart terugkijken.

Hoe kun je je voorbereiden?

Om je intenties kracht bij te zetten en om de space te creëren die jij nodig hebt om daar te komen, is het belangrijk richting te hebben en te weten wáár je naartoe wilt. Dat is precies de reden waarom we samen een visionboard gaan maken. 

 

Opdracht

Neem een momentje voor jezelf en check bij jezelf in. Hoe ziet een magisch 2022 voor jou eruit. Wat zijn je dromen en verlangens? Waar zou je meer van willen op het gebied van liefde, vriendschappen, gezondheid, dromen en ambities? Verzamel alvast mooie beelden en quotes die hier bij passen uit magazines of open je ‘magic 2022’ bord op Pinterest.

 

Breathe Journey

Doe je voor het eerst een Breathe Journey bij mij en vind je dit spannend? Je bent niet de enige, maar ik zorg voor de meest veilige space die je maar kan bedenken zodat het een bijzondere en veilige ervaring is. Daarnaast bekijk je van te voren een uitgebreide video met alle uitleg, en vind je in de mooie Reawake Guide praktische informatie om helemaal goed voorbereid te zijn. Deze ontvang je een week van te voren.

Wanneer ontvang ik mijn audio’s en meditatie downloads?

De audio’s en meditaties ontvang je tijdens de cursus als download als je voor het Reawake Always pakket hebt gekozen. Je kunt deze heerlijke meditaties na de cursus ook los kopen.

Wanneer ontvang ik mijn New Moon Ritual Box?

Heb je het Full Experience pakket gekocht? De Moon Ritual Box is in pre-order tot 22 december. Vanaf dan worden de pakketten 2 keer per week verstuurd. PostNL kan iets vertraagd zijn vanwege kerst en oud & nieuw. Maar no worries! Je gebruikt de Moon Ritual Box juist extra fijn nadat je Reawake cursus hebt doorlopen. Vanaf dan check je iedere maand in op je op je visionboard, je dromen en verlangens. Zodat je daadwerkelijk in beweging blijft om jouw prachtige toekomst te creëren. Wil je de New Moon Ritual Box los nabestellen? Dat kan via deze link.

Ik zie je snel.

En ik beloof je dat er een geweldig avontuur op je ligt te wachten.

Let’s rise, let’s Reawake.

Liefs,
Wietske